Arcayürek'in suratına tükürürüm

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik kullandığı ifadeler dolayısıyla tepki gören Cüneyt Arcayürek'e Ahmet Çakar' da kızdı.

Habertürk TV'de Balçiçek İlter'in programına konuk olan Ahmet Çakar, konu Arcayürek'e gelince "Çok açık konuşuyorum, şu anda burada olsa suratına tükürürüm, kimse kızmasın. Hayatımda her türlü eleştiriye açığım ama suratına tükürürüm" dedi.

Balçiçek İlter de Cüneyt Arcayürek'in 'nefret suçu' işlediğini iddia etti.

Rasim Ozan Kütahyalı da sabah gazetesindeki köşesinde Cüneyt Arcayürek'in aslında samimi davranarak, gerçek duygularını dile getirdiğini,   faşist olduğunu saklamadığını yazdı.

ARCAYÜREK NE DEMİŞTİ?

Arcayürek, pazar günü kaleme aldığı yazısında "30 Ağustos resepsiyonu. At gözlüğüne benzer türban. İki kaş, iki göz, bir burun ve ağzı açık. Bir de eli. İlla ki baştan aşağı örtülü başkumandan (Cumhurbaşkanı) eşi Hayrünnisa Hanım'ın elini sıkarken, önünde baştan aşağı kapalı siyahlar giymiş, şişmanlıktan adeta yuvarlanarak yürüyen eşi Emine Hanım; John Kerry ile bir zamanlar dostu olan Obama'nın açıklamalarına aklı takılı..." ifadelerini kullanmıştı.