Havuzun perileri seriyi bozmadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları , Türkiye Kadınlar Sualtı Ragbi Şampiyonası’nda peş peşe 9. kez zirveye çıkarken, maçlarını yine gol yemeden tamamladı.

Türkiye Kadınlarr Sualtı Ragbi Şampiyonası’nda sonuç bu yıl da değişmedi. İzmir Büyükşehir Belediyeli kızlar, Manisa Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılan yarışmalarda oynadığı tüm maçları gol yemeden kazanarak şampiyonluğa ulaştı. “Havuzun Perileri”, İzmir Yüzme Triatlon Kulübü’nü 7-0, Çanakkale Sualtı Kulübü ve Ege Üniveristesi’ni 8-0’lık skorlarla geçerek kupanın sahibi oldu. İzmir Büyükşehir Belediyespor, Sualtı Rugby Türkiye Şampiyonası’nda üst üste 9 sezondur şampiyonluğu kazanarak rakipsizliğini kanıtladı. Büyükşehir Belediyesi bu sonuçla, 29 Kasım’da Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’na katılmaya hak kazandı.

Erkekler bu kez 2. oldu

İzmir Büyükşehir Belediyespor’un Erkek Sualtı Ragbi Takımı ise Mavi Ege ve Manisa Gençlik Spor Kulübü’nü 7-0, Çanakkale Sualtı Kulübü’nü 8-0 yenerek grubunu lider tamamladı ve finale kaldı. Final maçında ise zevkli ve zorlu geçen karşılaşmada Ege Üniversitesi’ne 1-0 yenilerek Türkiye ikincisi oldu.