"Bir mağlubiyet bizi yıkmaz"

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Akhisar Belediyespor maçının ardından moralleri bozulan oyuncularını uyardı, "Bir mağlubiyet bizi yıkmaz, güçlendirir" dedi. 

Milli maçlar nedeniyle lige verilecek aranın ardından camiaya çok farklı bir takım izlettirmeyi amaçlayan teknik direktör Akçay, Akhisar Belediyespor deplasmanında alının mağlubiyet sonrası moralleri bozulan oyuncularına da uyarılarda bulundu, "Bu mağlubiyeti hiçbirimiz beklemiyorduk. Ama bir mağlubiyette bizi yıkmaz, hatta güçlendirir. Hatalarımızdan dersler çıkarmalıyız. Kendimizi affettirmek bizim elimizde" diye konuştu. 

PSİKOLOG DEVREYE GİRDİ

Bordo mavili takımda yaşanan ciddi moral bozukluğunun ardından kulüp psikoloğu Faruk Bozkır, yoğun mesai yapmaya başladı. Teknik direktör Akçay’ın isteği doğrultusunda oyuncuların motivasyon ve moralini artırmak için futbolcularla sürekli bir araya gelen Bozkır’ın, özellikle Volkan ile görüşmeler yaptığı belirtildi. Taraftarlarla yıldızı tam olarak barışmayan Volkan’ın, Kardemir Karabükspor maçında 11’de sahaya çıkıp çıkmayacağı ise Akçay'ın psikolog ile yapacağı görüşme sonrasında netlik kazanacak. 

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU YARIN KONUŞACAK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yarın saat 14.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gündeme dair konularla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. Hacıosmanoğlu’nun özellikle şike süreci ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun özellikle siyasi ilişkilerinin sıkı olması bordo mavili taraftarlar tarafından eleştirilmişti. Hacıosmanoğlu’nun bu konuya da değineceği öğrenildi.

TRABZONSPOR 7 EKSİKLE ÇALIŞTI

Trabzonspor, Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptığı üç günlük iznin ardından ligin 4'üncü haftasında Kardemir Karabük ile yapacağı maçın hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Aykut Demir, Yusuf, Janko, Adrian, Sol Bamba ve Zokora ile izinli olan Giray Kaçar katılmadı. A2 takımından bazı futbolcularında yer aldığı antrenmanda bordo mavililer kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada Milli takım kampında bulunan kaleci antrenörü Alper Boğuşlu’nun yerine antrenmanda kalecileri Trabzonlu antrenör Ahmet Başkır çalıştırdı. Çalışmalara başlayan Portekizli futbolcu Jose Bosingwa’nın sakatlığının geçtiği ve Kardemir Karabükspor maçında sahada olabileceği belirtildi.