A Milli Takıma Kayseri'de coşkulu karşılama

 Dünya Kupası elemelerinde yarın Kadir Has Stadı'nda  Andorra ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı kafilesi, kente geldi. Milli Takım kafilesini, Kayseri'de ay yıldızlı kıyafetli genç kız ve Kayserispor-Kayseri Erciyesspor formalı çocuklar karşıladı.

THY'nin 'Bodrum' adlı uçağıyla  İstanbul'dan Kayseri Erkilet Havalimanı'na gelen teknik direktör Fatih Terim ve A Milli takım oyuncuları, VIP kapısından çıkışta Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan ay yıldız kıyafetli lise öğrencisi Begüm Doğanyiğit ve minik futbolcular ve Spor A.Ş Genel Müdürü Ali Üstünel tarafından karşılandı. Genç kız elindeki çiçeği Terim'e vererek başarı diledi. Arda ve ilk kez milli takıma çağrılan Kayserisporlu Salih de ay yıldız kıyafetli genç kızla fotoğraf çektirdi. A milli takım oyuncuları kendilerini bekleyen otobüsle kalacakları otele gitti.

KAYSERİ'DE MİLLİ TAKIMIN 3'ÜNCÜ MAÇI

A Milli Takımımız, 2014 FIFA Dünya Kupası elemelerindeki yedinci maçında yarın Andorra ile karşılaşacak. Kayseri Kadir Has Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Lüksemburg Futbol Federasyonu'ndan Sven Bindels yönetecek. Marco Tropeano ve Steven Curfs'un yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Laurent Kopriwa olacak.  Bu karşılaşma A milli takımın Kayseri'de  Kadir Has stadında oynadığı 3'üncü karşılaşma olacak. Ay yıldızlılar daha önce Kayseri'de Azerbaycan ve Estonya ile karşılaşmıştı.

Andorra ile 22 Mart 2013'te deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kazanan Millilerimiz, gruptaki diğer maçını, 10 Eylül Salı günü Romanya ile oynayacak. Bükreş Ulusal Stadı'nda oynanacak bu karşılaşma da saat 21.00'de başlayacak. İlk milli maçını oynayışının 90. yılını kutlayan A Milli Takım, şu ana kadar 84 farklı ülkeye karşı 506 karşılaşmada mücadele etti. A Milli Takım, oynadığı 506 karşılaşmanın 434'ünü Avrupalılarla, 27'sini Asyalılarla yaparken, Afrikalılarla 22, Amerikalılarla 20, Okyanusya Kıtası temsilcileri ile de 3 maç yaptı. 265'i resmi, 241'i özel olmak üzere geride kalan 506 maçta 181 galibiyet, 120 beraberlik alırken, 205 kez de rakiplere yenildik. Ay-yıldızlı ekip 216'sı deplasmanda, 215'ü iç sahada, 75'i de tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda toplam 655 gol attı, kalesinde 756 gol gördü