Naomi, röportajı kesti

Avustralyalı ünlü aktris Naomi Watts, BBC Radyo 5’e verdiği röportajı yarıda kesti. Avustralyalı ünlü aktris Naomi Watts, BBC Radyo 5’e verdiği röportajı yarıda keserek terk etti.

Prenses Diana’yı canlandırdığı “Diana” isimli filmi için sunucular Simon Mayo ve Mark Kermode’ye röportaj veren Watts, röportajı herhangi bir gerekçe göstermeden terk etti.Olayla ilgili bir twit atan Simon Mayo, Watts’ın, sorduğu sorulardan rahatsız olduğunu düşündüğünü ifade etti. Bazı konuklarının soru sorma şeklinden hoşlanmadığını belirten Mayo, iddia edilenin aksine, röportaj sırasında filmi kötülemediğini belirtti.Watts’ın röportajı neden terk ettiği, röportajın Cuma günü yayınlanmasıyla belli olacak.Naomi Watts, geçtiğimiz günlerde filmle ilgili verdiği bir röportajda, film gösterime girdikten sonra “saklanmak ve ülkeyi terk etmek zorunda kalabilirim” diye espri yapmıştı.

Olivier Hirschbiegel’in yönettiği film Prenses Diana’nın doktor Hasnat Khan ile ilişkisini anlatıyor. Film, 20 Eylül’de gösterime girecek.