Rafet El Roman Alaşehirliler'i coşturdu

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde kurtuluş şenlikleri kapsamında belediye tarafından düzenlenen halk konserlerinin ikinci gününde pop müziği sanatçısı Rafet El Roman sahne aldı. 
Alaşehir Atatürk Stadı'ndaki konseri 10 binin üzerinde kişi izledi. Rafet El Roman'ndan önce sahneye çıkan komedi dans şow ikilisi Erdener-Seda izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. 
Halk konserini Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, belediye meclis üyeleri Emniyet Müdürü Sezgin Aydın, Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ve vatandaşlar izledi. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'de daha yapacak çok işimiz var. Şu anda şehir içinde ve Atatürk Bulvarı'nda yapılan çalışmalardan dolayı sizlerden biraz daha sabır istiyorum. Dün gece saat 01.30'da işçiler asfalt döküyordu. Fedakar çalışanlara teşekkür ediyorum. 2013 yılı sonunda yepyeni bir Alaşehir göreceksiniz" diyerek çalışmaları anlattı.
Daha sonra sahne alan Rafet El Roman, hayranlarına müzik ve eğlence ziyafeti çekti. Türk pop müziğinin sevilen ismi Roman, Alaşehir Stadyumu’nda 10 binüzerinde kişinin izlediği konserde, birbirinden güzel hareketli ve duygusal parçalarını seslendirdi. Ünlü sanatçı sahnede yaklaşık 2 saat kaldı. Konser öncesi düzenlenen havai fişek gösterisi tüm Alaşehirlileri yaklaşık 15 dakika havaya kilitledi. Havai fişekler gökyüzünü ışıl, ışıl ve rengarenk yaptı.