Arda Ural Turnuvası 20 Eylülde başlayacak

 

06 Eylül 2013
ARDA URAL HEYECANI YENİDEN
Gelişim Koleji ve İzmir Basketbol İl Temsilciliği’nin bu yıl 8’incisine ev sahipliği yapacağı basketbol turnuvasında Vestel, Darüşşafaka&Doğuş ve Pamukkale Üniversitesi de mücadele edecek.
GELİŞİM Koleji ve İzmir Basketbol İl Temsilciliği, genç yaşta kaybettiğimiz İzmirli basketbol hakemi Arda Ural anısına 7 yıldır aralıksız düzenlediği Arda Ural Turnuvası’nın, 8’incisine de ev sahipliği yapacak. 20-22 Eylül tarihleri arasındaki turnuvaya Gelişim Koleji’nin yanı sıra Vestel, Pamukkale Üniversitesi ve Darüşşafaka & Doğuş takımları katılacak. Karşılaşmalar, Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak. Turnuvadan bir gün once tüm katılımcıların ve basketbol camiasının davcetli olduğu kokteyl düzenlenecek. Gelişim Koleji Genel Menajeri Namık Yazlar, Arda Ural Turnuvası’nın tüm takımlar için lig öncesi önemli bir sınav olduğunun altını çizerek, “Katılan tüm ekiplere ve bu turnuvayı hayata geçirmemize destek olanlara teşekkür ediyoruz” dedi.
Turnuva programı şöyle:
            
20 Eylül Cuma
14:30 Gelişim Koleji - Vestel
16:30 Darüşşafaka & Doğuş - Pamukkale Üniversitesi 
21 Eylül Cumartesi
14:30 Gelişim Koleji - Darüşşafaka & Doğuş
16:30 Pamukkale Üniversitesi - Vestel
22 Eylül Pazar
13:00 Vestel – Darüşşafaka & Doğuş
15:00 Pamukkale Üniversitesi - Gelişim Koleji


Gelişim Koleji ve İzmir Basketbol İl Temsilciliği’nin bu yıl 8’incisine ev sahipliği yapacağı basketbol turnuvasında Vestel, Darüşşafaka&Doğuş ve Pamukkale Üniversitesi de mücadele edecek.

Gelişim Koleji ve İzmir Basketbol İl Temsilciliği, genç yaşta kaybettiğimiz İzmirli basketbol hakemi Arda Ural anısına 7 yıldır aralıksız düzenlediği Arda Ural Turnuvası’nın, 8’incisine de ev sahipliği yapacak. 20-22 Eylül tarihleri arasındaki turnuvaya Gelişim Koleji’nin yanı sıra Vestel, Pamukkale Üniversitesi ve Darüşşafaka & Doğuş takımları katılacak. Karşılaşmalar, Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak. Turnuvadan bir gün once tüm katılımcıların ve basketbol camiasının davcetli olduğu kokteyl düzenlenecek. Gelişim Koleji Genel Menajeri Namık Yazlar, Arda Ural Turnuvası’nın tüm takımlar için lig öncesi önemli bir sınav olduğunun altını çizerek, “Katılan tüm ekiplere ve bu turnuvayı hayata geçirmemize destek olanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuva programı şöyle:

    20 Eylül Cuma

14:30 Gelişim Koleji - Vestel 16:30 Darüşşafaka & Doğuş - Pamukkale Üniversitesi 

21 Eylül Cumartesi

14:30 Gelişim Koleji - Darüşşafaka & Doğuş 16:30 Pamukkale Üniversitesi - Vestel

22 Eylül Pazar

13:00 Vestel – Darüşşafaka & Doğuş 15:00 Pamukkale Üniversitesi - Gelişim Koleji