Trabzonspor'a Asbaşkandan tam destek

Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, eleştirilen takımına sahip çıktı, bordo mavili futbolcular ve teknik ekiple sohbet etti, "Arkanızdayız. Cesaretinizden bir şey kaybetmeyin" diye moral verdi.

Asbaşkan Ali Kemal Başaran, antrenman sırasında saha ortasına gelip futbolcular ve teknik ekiple konuştu. Takıma destek veren Asbaşkan Başaran, bu arada şunları söyledi:

"Yönetim olarak arkanızdayız. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın demiyorum. Hatalardan tabi ki ders almalıyız. Ama cesaretinizden bir şey kaybetmeyin. Biz hep burada ve yanınızda olacağız. Avrupa'da ve ligde önemli işler başaracağınıza inanıyoruz."

Asbaşkan Başaran’ın konuşmasının ardından tek tek tokalaşıp sarıldığı futbolcular, yönetimin verdiği bu desteğe sevindiklerini belirttiler.

GİRAY KAÇAR ŞOKU

Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta sakatlanan Giray Kaçar’ın sakatlığının ciddi olduğu açıklandı. Giray’ın sağ ayağının arkasında zedelenme olduğu açıklandı. Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, Giray’ın 2 hafta sonra oynayabileceğini belirtti, "Giray'a kas zedelenmesi teşhisi koyduk. Tedavisi İstanbul'da halen sürüyor ve kendisine iğne tedavisi uygulanıyor. Hafta sonunda da Trabzon'a dönecek'' dedi.

BOSİNGWA TOPLA ÇALIŞTI

Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Aykut Demir, Yusuf, Zokora, Bamba, Adrian ve Janko'yla birlikte sakatlığı olan Giray katılmadı.

Bordo mavililer, antrenmanda kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiler. Uzun bir sakatlık döneminin ardından iyileşen Portekizli savunma oyuncusu Jose Bosingwa’da antrenmanda topla yapılan çalışmaya katıldı.

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU'NUN BASIN TOPLANTISI İPTAL EDİLDİ

Ötke yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bugün yapacağı duyurulan basın toplantısı, iptal edildi. Başkanın toplantısı için canlı yayın hazırlığında olan basın mensupları, kulüpten bu yönde gelen mesaja şaşırdılar.