Damada "senden hamileyim" dedi

Oyuncu 44 yaşındaki Bekir Aksoy ile manken 21 yaşındaki Derya Çavuşoğlu, Bodrum Göltürkbükü Beldesi’ndeki Flamm Beach Club’ta düzenlenen törenle evlendi.  Tören sırasında modacı Dilara Endican’ın "Bekir hamileyim. Bebeğimiz olacak senden. Bir daha düşün" demesi davetlileri kahkahaya boğdu.

Çiftin nikahını Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon kıydı. Rüzgarlı bir havada gerçekleşen nikah töreninde, Derya Çavuşoğlu gelinliğinin tüllerinin uçuşması nedeniyle zor anlar yaşadı. Törene pop şarkıcısı ve müzisyen Tayfun Duygulu, eşi Tuğçe Duygulu, oyuncu Zeyno Gönenç, modacı Dilara Endican, Tarık Papuççuoğlu, Oktay Kaynarca, Oya İnci, program yapımcısı ve sunucu Gani Müjde, oyuncu eşi Belma Canciğer, sunucu Ece Erken’in de aralarında yer aldığı yaklaşık 150 davetli katıldı. Sahilde iskele üzerindeki masada ayakta kıyılan nikah sırasında davetliler arasından damada espri de yapıldı.

Davetliler arasında yer alan modacı Dilara Endican’ın "Bekir hamileyim. Bebeğimiz olacak senden. Bir daha düşün" demesi davetlileri kahkahaya boğdu. Bekir Aksoy ise gülerek "Çok düşündüm" diye karşılık verdi.

Nikahı kıymaya gelen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, davetlileri "Hazır rüzgarı da arkamıza almışken ve deniz üzerindeyken ben sizleri Halikarnas Balıkçısı’nın 'Merhabası' ile selamlıyorum" dedi.

Başkan Kocadon daha sonra Endican’ın esprisine atfen "Belediyemizin yapmış olduğu incelemede, siz oradan bağırsanız da evlenmelerine bir sakınca çıkmadı" diyerek esprili bir şekilde karşılık verdi.

Yakın dostlarının da yalnız bırakmadığı nikah töreninde çiftin şahitliklerini ise Selcan Yedier, Berker Nişancı, Ceyhun Yağlıcıoğlu ve Seyit Ali Gündoğdu yaptı. Başkan Kocadon, "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" diye sorduğunda gelin "Evet" derken, damat Bekir Aksoy ise "Bu dünyadaki en güzel şeyi buldum. Evet" dedi. Nikahın ardından davetlilerin "Ayağına bastın mı?" sorusuna gelin yüksek sesle "Bastım" diyerek karşılık verdi. Nikahın ardından, düğün basına kapalı olarak gerçekleştirildi.