Zincirleme kaza güvenlik kamerasında

 Manisa'nın Salihli İlçesi’nde, sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin önce park halindeki motosiklete, ardından kaldırımda yürüyen bir genç kıza ve bir işyerine çarpması, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, Salihli İlçesi Kurudere Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. 60 yaşındaki Remzi Hacı Kadiroğlu yönetimindeki 45 SP 339 plakalı otomobil, park halindeki 45 YY 075 plakalı otomobilinden inmek isteyen Y.Y.'nin açtığı kapıya çarptı. Kadiroğlu, paniğe kapılıp direksiyon kontrolünü yitirirken, ilerlemeye devam eden otomobil kaldırıma çıkıp, önce park halindeki 45 SA 0845 plakalı motosiklete, ardından yine kaldırımda yürüyen 17 yaşındaki Buse Budakçı’ya son olarak da bir işyerinin vitrin camına çarptı.

Korku dolu anların yaşanmasına neden olan kaza, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Yaralanan Buse Budakçı ile otomobil sürücüsü Remzi Hacı Kadiroğlu’nun yardımına çevredekiler koştu. Sağlık ekipleri, iki yaralıyı ambulansla Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Buradaki müdahalenin ardından Budakçı, Manisa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.