Bornova'da üniversiteliye sıcak karşılama

Kazandıkları fakültelere kayıt yaptırmak için Ege Üniversitesi’ne gelen öğrencilere Bornova Belediyesi kucak açtı. Bornova Belediyesi’nin kurduğu stantta, kayıt telaşı yaşayan öğrencilere ve ailelerine çay, meyve suyu ve sandviç ikram edildi. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır öğrencilerle sohbet etti. Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi’nde ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine sağlanan ücretsiz yemek, çay, internet ve çamaşır yıkama gibi hizmetleri anlatan Sındır ihtiyaç sahibi olanların mutlaka bu imkanlardan yararlanmasını istedi 
İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine Büyük Park içinde kurduğu Gençlik Merkezi’nde ücretsiz yemek, çamaşır yıkama, internet, kütüphane hizmetleriyle destek olan Bornova Belediyesi, kayıt için Ege Üniversitesi’ne gelen öğrencileri de yalnız bırakmadı. Ege Üniversitesi Kütüphanesi’nin karşısında kurulan stantta öğrencilere Gençlik Merkezi hakkında bilgi verilirken, meyve suyu, çay ve sandviç ikram edildi. Not defteri, kalem gibi çeşitli hediyelerin de verildiği Bornova Belediyesi’nin standına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Burada Gençlik Merkezi’ne üyelik için başvurular alındı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, standı ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Gençlik Merkezi’nin çalışmaları hakkın da bilgi veren Başkan Sındır, öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Bütün öğrencilere başarılar dileyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Başarının gelebilmesi için bir insanın önce yeme, içme, barınma, giyinme gibi en temel ihtiyaçlarını asgari düzeyde karşalayabiliyor olması, bunları düşünmüyor olması gerekir. Bornova Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyarak öğrencilere destek olmaya çalışıyoruz” dedi.