İzmirli karatecilerin başarısı

İzmirli sporcular Denizli’de gerçekleştirilen 20. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası’nda 35 madalya kazandı. Denizli'de yaklaşık 800 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 20. Uluslararası Pamukkale Karate turnuvasına katılan İzmirli Karateciler başarıya imza attılar.

İzmirli karateciler turnuvadan 16 birincilik, 9 ikincilik, 10 üçüncülük, toplam 35 madalya ile İzmir’e döndüler.İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan yaptığı açıklamada “ Denizli'de gerçekleştirilen Uluslararası Karate Turnuvasında 35 madalya alarak önemli bir başarıya imza atan sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ederim. Bundan sonraki spor hayatlarında da başarılarının devamını dilerim. İl Müdürlüğü olarak tüm branşlara olduğu gibi Karate branşımıza da her türlü yardım ve desteği göstermekteyiz. Yardım ve desteğimizin sonucunda böyle önemli derecelerin elde edilmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Sporcuların antrenörleri Lütfü Yıldız, Ayla Dural, Mansur Uludağ, Emine Çam, Birsen Engin, Murat Bayramoğlu da yaptıkları ortak açıklamada “ Karate sporuna desteklerinden dolayı İl Müdürümüz Sayın Metin Kaplan’a şahsımız, sporcularımız ve sporcu velilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız” dediler.Ayrıca Antrenörler 12-14 Eylül 2013 tarihlerinde Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş altı Karate Şampiyonası ile 15 Eylülde Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ve Dünya Şampiyonasına hazırlıklarının ara vermeden devam ettiklerini belirttiler.