9 Eylül'de taraftar ateşi yanacak

İzmir'in, düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümünde muhteşem bir kutlama yapılacak. Bu yıl ilk kez 11 metropol ilçe belediyesinin İzmir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde hazırladığı görkemli kutlamalara, kentteki spor kulüplerinin taraftar guruplarından da destek geldi.

6 spor kulübünün taraftarları, 9 Eylül akşamı saat:21.09’da, İzmir sahilini, bir uçtan diğer uca meşaleleriyle aydınlatacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, 11 ilçe belediyesinin katkısıyla hazırlanan “9 Eylül Kutlama” programına, görkemli bir meşale şovuyla destek veren taraftarlar, bugünlerde hummalı bir hazırlık içinde...

Karşıyaka Spor Kulübü, İzmirspor, Altay, Altınordu, Bucaspor ve Göztepe Spor taraftar gurupları, “9.Ayın 9’unda Saat 9’u 9 Geçe” sloganıyla tüm İzmirlileri, 9 Eylül akşamında Karşıyaka, Bayraklı, Alsancak ve Göztepe sahiline davet ediyor.

9 Eylül Pazartesi günü akşam Bostanlı’dan Göztepe’ye uzanan İzmir sahilinde zincir oluşturacak olan taraftarlar, saat:21.09’da aynı anda meşalelerini yakarak, görkemli bir görsel şova imza atacak. “9EylüldeİzmirTekYürek” uzantılı Facebook ve Twitter sayfalarından da İzmirlileri davet eden 6 kulübün taraftarları, bu görsel şovu görüntüleyen vatandaşlara da, fotoğraf veya videolarını bu sayfalarda paylaşma çağrısında bulundu.