''Bieber'e de biber gazı sıksaydınız...''

Dünyada 15 milyon albüm satışına ulaşacak kadar hayran kitlesine sahip Justin Bieber, konser vermek üzere geldiği İstanbul'u salladı. Hayranları kaldığı otele akın ederken, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda pasaport kontrolüne girmekten kaçınan popçunun korumalarının polisle uzun süre tartışması, krizin pasaport polisinin Bieber'in yanına gitmesiyle çözülmesi, ''Bieber'e de biber gazı sıksaydınız'' biçiminde değerlendirmeler yapılmasına neden oldu.

İstanbul’da vereceği konser için özel uçağı ile kente gelen Justin Bieber, kalacağı otelde hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Ünlü şarkıcı otele güçlükle girebilirken, ‘otele baskın haberi’ polisi alarma geçirdi.

Emniyetin haber merkezine gelen ‘Bir otele 30 kişinin baskın yaptığı’ ihbarı polisi harekete geçirdi. Beşiktaş’taki otele gelen emniyet güçleri, Justin Bieber’in hayranları ile karşılaştı.

Otele girmeye çalışan Bieber’in bulunduğu aracın etrafını çeviren hayranları, otel görevlilerine de zor anlar yaşattı.

Uzun bir süre Bieber’i otele almak için uğraş veren görevliler, hızlı bir şekilde Bieber’i araçtan çıkararak içeri aldı. Bieber’i görmek isteyen hayranları ise büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Bieber’in hayranları, “Uzun süredir burada bekliyoruz ama göremedik. Onu çok seviyoruz” dedi.

 

Lieve turnesi kapsamında  İTÜ Stadyumu’nda konser verecek olan Justin Bieber dün akşam Rusya'dan özel uçakla Sabiha Gökçen Havaalanına gelmişti.

Justin Bieber ve beraberindeki 13 kişilik orkestra grubu kendilerini takip eden basın mensuplarından kaçmak için X-ray cihazından geçtikten sonra araçlarına koşarak gimiş, bu sırada havalimanı polisleri, sanatçı ve beraberindekilerin araçlarına yönelmiş, polis, pasaport kontrollerinin yapılmadığını söyleyerek, sanatçının aşağı inip pasaport kontrolüne girmesini istemişti.

Polis ile sanatçının korumaları arasında uzun süre tartışma yaşanmış, daha sonra pasaport polisi araca gelerek, Bieber'in pasaportunu almış, içeri götürülen pasaportla işlemler yapıldıktan sonra polis pasaportu geri getirmişti.