Enes Ünal'dan Kanter'e tepki

Slovenya’da düzenlenen 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası kadrosuna çağrılmayan Enes Kanter, Yunanistan yenilgisi sonrasında attığı tweetle tepki topladı. Bursaspor’un genç futbolcusu Enes Ünal ise Kanter’e cevap vererek, “An gelir bazı insanlarla aynı ismi taşıdığın için utanırsın” dedi.

Basketbol Milli Takım Antrenörü Bogdan Tanjevic tarafından kadroya alınmayan Kanter, Yunanistan yenilgisi sonrası attığı tweetle tepki topladı. Gruplarda oynadığı tüm karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrılan Milli Takım, Yunanistan karşısında da kazanamayıp turnuvaya veda edince Kanter, karşılaşmanın bitmesinin ardından ‘Hahahahhahahaa’ şeklinde tweet attı. Bunun üzerine tepki çeken Kanter, attığı tweeti silerek, “Güldüğüm kişinin Milli Takım veya herhangi bir olayla ile hiçbir ilgisi yoktur Hahaha.... Dediğim kişi kardeşim @KeremKanter dir. Sakin Haha” şeklinde tekrar tweet attı.

BURSASPORLU ENES’TEN KANTER’E TEPKİ

Kanter’in bu tweeti üzerine Bursaspor’un genç futbolcusu Enes Ünal, “An gelir bazı insanlarla aynı ismi taşıdığın için utanırsın” şeklinde tepkisini dile getirdi. Daha sonra Ünal attığı tweeti silerek, “Tekrar yazıyorum duygularla yazılmış anlık bir tweeti. Böyle şeyler yazmamam gerektiğinin farkındayım. Kusura bakmayın. Gündem oluşturma hedef gösterme gibi bir çabam yok. Gereksiz bir tweeti bu yüzden sildim. Neyse bana düşmez ama o forma kutsaldır benim gözümde” ifadesinden bulundu.