Beşiktaş'ın eski oyuncusuna ziyaret

Bandırmaspor'un alt yapıdan sorumlu yöneticisi Ertunç İşbay, alt yapı antrenörü Faruk Ahlatlı, eski kalecilerden Hüseyin Çeri ve Aydın Çelik, Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcusu 80 yaşındaki Muhittin Kapkaç'a, "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Bir süre önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle İzmir Urla’da tedavi altına alınan Muhittin Kapkaç, Bandırma’ya döndü. Bu nedenle Ertunç İşbay, Faruk Ahlatlı, Hüseyin Çeri ve Aydın Çelik, birlikte Muhittin Kapçak’ın evine gitti. Muhittin Kapçak, ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu, moral bulduğunu belirtti.

MUHİTTİN KAPKAÇ KİMDİR?

1933 yılında Bandırma’da doğan Muhittin Kapçak, futbola 1949 yılında Marmara Gençlik’te başladı. 1960-1966 yılları arasında. Beşiktaş formasını giydi. O dönemlerde, Milanlı Maldini’ye benzeyen futbol stili nedeniyle siyah beyazlı taraftarların "Maldini" adını taktı. Centilmenliği ile tanınan Muhittin Kapçak, 20 yıllık futbol yaşamına 1968 de son verdi. Kapkaç, daha sonra Bandırmaspor, Balıkesirspor, Çanakkalespor, Kırşehirspor, Gönenspor ve Orduspor takımlarında teknik direktörlük yaptı.