'Seni Seviyorum' u duydu intihardan vazgeçti

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde devlet korumasına alınan 4 aylık hamile kız arkadaşı 18 yaşındaki G.E.'nin kendisiyle görüştürülmemesine sinirlenen 26 yaşındaki S.İ., 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. S.İ., olay yerine getirilen kız arkadaşının "Seni seviyorum" sözleri üzerine çatıdan indi.

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki olay, bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Ortaca İlçesi'nde oturan iddiaya göre, S.İ.'den 4 aylık hamile G.E., devlet korumasına alınarak Fethiye'ye getirildi. Durumu öğrenen S.İ., sevgilisinin peşinden ilçeye geldi. Tüm çabalarına rağmen kız arkadaşıyla görüştürülmeyen S.İ., şehir merkezinde 4 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihar edeceğini söyledi. Çevredekilere, "G.'yi getirin yoksa atlarım" diye bağıran S.İ. için itfaiye ve polis ekipleri alarma geçti.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri binanın önünde branda açarken, çatıya çıkan polis ekipleri ise S.İ.'yi inmesi için iknaya çalıştı. Eline aldığı kiremitle polis ekiplerini uzaklaştırmaya çalışan S.İ., "G. seni seviyorum, ne olur beni affet" diye bağırdı. Bu sırada binanın önünde toplananlar vatandaşlar ve turistler, S.İ.'yi şaşkın bakışlarla izleyip telefonlarıyla fotoğraf çekti.

SEVGİLİSİ OLAY YERİNE GETİRİLDİ

40 dakika süren ikna çabaları sonuç vermeyince polis ekipleri G.E.'yi olay yerine getirdi. Polis aracından inerek çatıdaki S.İ.'ye seslenen G.E., inmesini istedi. G.E.'yi karşısında gören S.İ. ise "Seni seviyorum G.. Ne olur beni affet. Senin için bütün kötü alışkanlıkları bıraktım. Sen çift canlısın. Senin için her şeyi yaparım" diye bağırdı.

'BENİ SEVİYOR MUSUN?'

G.E.'ye "Beni seviyor musun?" diye soran S.İ., "Seviyorum" yanıtını alınca çatından indi. Polis tarafından gözaltına alınan S.İ., sağlık kontrolden geçirilmek üzere Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. G.E.'nin devlet korumasının ise devam edeceği kaydedildi.