Selçuk'ta cimnastik coşkusu

Selçuk Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen ve Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet raporunda yer alan 5.Artemis Ephesia Cimnastik Festivali 150 sporcunun katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 
Selçuk Belediyesi tören alanında düzenlenen cimnastik festivaline Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, Türkiye Cimnastik federasyonu yönetim kurulu üyesi Ümran Songun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Sarıyar, Türkiye Cimnastik Federasyonu genel jimnastik teknik komite başkanı Deniz Tıkız, genel jimnastik teknik komite üyesi Bahadır Uygur, Spor kulüpleri yöneticileri, çok sayıda Selçuk halkı katıldı.
İstanbul, Çanakkale, Manisa, Bornova, Seferihisar, 2014 Dünya Şampiyonu Ritmik Cimnastik adayı Milli takımı ile Selçuk Zuhal Fitness Cimnastik Kulübünün katılımıyla gerçekleşen festivalde; estetik cimnastik, artistik cimnastik, aerobik, step, trambolin, canlı müzik ve dans performansları sergilendi. Birbirinden güzel performanslar izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
5 yıldır bu faaliyetlere aralıksız katılan Çanakkale Belediye Spor ve Selçuk Zuhal Fitness Spor Kulübüne özel mansiyon ödülü verildi.