Çakmaklı'nın gençleri futbola doyacak

Aliağa'da, Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan yeni futbol tesisini törenle hizmete açıldı. 
İzmir’in Aliağa ilçesinde, Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan yeni futbol tesisini törenle hizmete açan Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Aliağa, önemli bir tesis daha kazandı. Çakmaklı Muhtarlığımıza ve hayırseverimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan tesisin açılışına Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav ve Çakmaklı Köy Muhtarı Ahmet Kahraman’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Oğuz, Muhtar Kahraman’a köyüne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Çakmaklı Köyü Muhtarı Ahmet Kahraman, “Köy muhtarlığı olarak her detayı düşünülmüş, tam donanımlı bir tesisi Çakmaklı’ya kazandırdık. 80x60 ölçülerinde suni çim saha, çevresinde tartan pisti bulunan tesiste 500 kişilik kapalı tribün, soyunma odaları, hakem ve toplantı odaları, duşlar ve tuvaletler bulunuyor. Tesisin tüm aydınlatma sistemleri de tamamlandı. 7’den 70’e herkese spor yapma imkanı sağlayacak olan tesis Köyümüze ve Aliağamıza hayırlı olsun” dedi.