Eylemcilerden polise alkış

Mersin Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapan bir yıllık polis memuru Ozan Ceylan, düğününün olduğu gece sokak gösterilerinde görevde olan meslektaşlarını, düğün sonrası gelinle birlikte ziyaret etti. Polis memuru Ozan Ceylan, atama bekleyen biyoloji öğretmenliği mezunu Gözde Aktay ile Suphi Öner Öğretmenevi'nde dünya evine girdi.

Çiftin düğününün olduğu gece, Adnan Menderes Bulvarı Barış Meydanı'nda, ODTÜ'deki olaylara destek amacıyla eylem yapıldı. Bu nedenle Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ndeki polis memurları düğüne gelemedi.

EYLEMCİLER DE ALKIŞLADI

Meslektaşlarının düğüne gelememesine üzülen Ozan Ceylan, düğün sonrası gelinle birlikte, eylemin yapıldığı Barış Meydanı'na giderek arkadaşlarıyla buluştu. Çift burada, polis arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Polislerin mutlu anını gören eylemciler de, alkışlarla çiftin evliliklerini kutladı. Bu sırada, eylemciler arasında konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, konuşmasını keserek genç çifte mutluluklar diledi. Ozan- Gözde Ceylan çifti daha sonra meydandan ayrıldı.