TSYD'de Trabzonspor rüzgarı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen basketbol turnuvasında Trabzonspor, Royal Gaziantepspor'u 93-88 yenerek, turnuvadaki ikinci galibiyetini elde etti.

İlk yarı sonunda turnuvayı ve takımı değerlendiren Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, iyi bir başlangıç yaptıkları turnuvada yer aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Royal Gaziantepspor ile çekişmeli geçen bir maç oynadıklarını belirten Saral, "Takımımıza dahil ettiğimiz yerli ve yabancı yıldız transferlerimiz ile Trabzonspor basketbol kulübü bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde ses getirecektir. Aynı zamanda altyapı faaliyetlerimize vermiş olduğumuz önem ve destekle, gelecek sezonlarda basketbol kulübü futbolda olduğu gibi basketbolda da gündemi belirleyen olacaktır” dedi.

Olimpiyatlar hakkında da açıklama yapan Başkan Yardımcısı Saral, “Ülkemize olimpiyatların gelebilmesi için sporda her branşta mutlak başarının ve istikrarın bir çizgi de tüm dinamiklerimizle çok çalışmalıyız. Biz Trabzonspor Basketbol kulübü olarak başarı, vizyon ve azmimizle ülkemizi iç ve dış arenada temsiline azami katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.