Aspar ışığı Alsancak'ta parlıyor

Kemeraltı Kuyumcular çarşısından Türkiye genelinde 300’e yakın satış noktasına ulaşan, yüzde yüz el işi 1500’ün üzerinde alyans modeli ile sektöründe liderliği üstlen Aspar, şubelerine bir yenisini daha ekledi.

Alsancak Gül sokakta hizmete giren yeni mağazasıyla, şube sayısını 7’ye çıkaran Aspar, Gül Sokak’taki görkemli vitrini ve tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Cemal Öztürk-Bahar Kuru-Savaş Kuru

Toptandaki başarısını perakendeye taşıyan ve perakende zincirlerini her geçen gün büyüten Aspar, Alsancak Gül Sokak Mağazasında birbirinden iddialı alyans modellerinin yanı sıra pırlanta ve elmas tasarımlarını meraklılarıyla buluşturuyor. 18 sene önce Savaş Kuru tarafından kurulan Aspar kuyumculuk, Kuru’nun 29 senelik mesleki deneyimi ışığında bu gün sektöründe lider bir marka haline geldi. 1984 yılında mesleğe başlayarak tecrübe ve ustalık sahibi olan Kuru 1995 senesinde tarihi Kemeraltı kuyumcular çarşısında Aspar Kuyumculuğu kurdu.

 

Bahar Kuru-Gözde Yener-Selin Ok-Mehlika Mıhoğlu-Burcu Çoruh

"Altın sanatla parlar’’ sloganı ile üretim ve imalata başlayan Aspar kısa zamanda sektöründe başarılı ve iddialı bir firma olarak tanındı. Özellikle alyans üretim ve imalatına ağırlık veren Aspar, ‘’Alyans sanatla parlar’’ sloganı ile bu konuda uzmanlaşarak markalaştı.

Lal-Lale Bölükbaşılar

Tasarımda sınır tanımayan iddialı alyans modelleri ile sektöründe lider olan Aspar Alyans’ın kurucusu ve sahibi Savaş Kuru, "Aspar Alyans & Pırlanta” kısa zamanda alyansın yanı sıra elmas ve pırlanta koleksiyonları ile müşterinin vazgeçilmezi ve bir numaralı tercihi olmayı başardı.

Serkan Ünal-Nagihan Akyürek

Sektörün lokomotifi olan alyans ve pırlantayı Türkiye’de 300’e yakın satış noktasında müşteri ile buluşturan Türkiye’nin en önemli markalarından Aspar Alyans & Pırlanta Franchise zinciri ile açtığı mağazalar ile gücüne güç katarken, müşterilerine güçlü bir markanın şemsiyesi altında zirveyi paylaşma imkanı sunuyor. Biz işin en heyecan verici ve mutlu kısmını üstleniyoruz, alyans her çift için çok özeldir ve yaşam boyunca ilişkinin birlikteliğin simgesidir. Elmas ve pırlanta ise vazgeçilmezdir. Bu nedenle tasarımlarımıza ekip olarak yenilikçi bir bakış açısı katıyor, sıra dışı tasarımlar sunmaya çalışıyoruz ’’ dedi.