TÜGİAD-EGE, Uğurtaş'ı ziyaret etti

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Musa Turan ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hilmi Uğurtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. 
Başkan Turan, ziyaret kapsamında TÜGİAD Ege Şubesi'nin faaliyetleri, yeni dönem projeleri ve İzmir ve Ege’nin gelişimindeki önemi hakkında görüşlerini aktardı. Başkan Uğurtaş ise, günümüzde sivil toplum kuruluşlarının varlığının öneminden bahsederek Türkiye’nin gelişiminde STK'lara büyük görevler düştüğünü söyledi. Uğurtaş, kentin ve bölgenin sorunlarına sahip çıkılması, yerel yönetimlere yol gösterici olunması, diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinde bulunulmasında ve kamuoyunun sesi olmakta fayda olduğunu belirtti.
Başkan Musa Turan ise, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin İzmir'in gurur kaynağı ve can damarı olduğunu belirterek, TÜGİAD Ege olarak her platformda İAOSB projelerinde işbirliği içinde olmak istediklerini belirtti. Görüşmeye Başkan Musa Turan ile birlikte, Başkan Yardımcıları Cem Akçay, Tolga Duğles, yönetim kurulu üyeleri; Burak Erkoç, Evren Taşkıran ve Bünyamin Gülmez katıldı.