Anne babasını barıştırmak için intihara kalkıştı

Denizli'de annesi ile babası 15 yıl önce boşanan 18 yaşındaki A.Ö., ailesini tekrar birleştirmek için köprülü kavşakta intihara kalkıştı. Olay yerine gelen anne ve baba, oğullarının gözü önünde tartışınca, eski eşleri polis ayırdı. Polis tarafından barıştırılan anne ile baba evlenmeye karar verince, A.Ö. de intihardan vazgeçti.

Olay, Sümer Mahallesi Denizli-İzmir karayolu Sümer Köprülü Kavşağı’nda dün saat 24.00 sıralarında meydana geldi. Köprülü kavşakta, kendini demir korkuluklardan tünele sarkıtan A.Ö.’yü görenler polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, A.Ö.’yü eyleminden vazgeçirmeye çalıştı. Yanına kimseyi yaklaştırmayıp ısrarla yanına anne ve babasının gelmesini isteyen A.Ö.’nün amacı daha sonra anlaşıldı. Bu sırada Denizli-Ankara karayolu köprülü kavşak girişi trafiğe kapatılarak itfaiye tarafından hava yastığı açıldı.



ANNE VE BABA TARTIŞINCA ARAYA POLİS GİRDİ

Polislere annesi ile babasının 15 yıl önce boşandığı anlatan genç, ailesinin yeniden biraraya gelmesini istediğini söyledi. Kendini köprüden atmakla tehdit eden A.Ö.’yü polisler uzun süre ikna etmeye çalıştı. Polislerin haber vermesi üzerine anne Ayşe D. ile baba Murat Ö. olay yerine geldi. Burada anneyle baba arasında tartışma çıktı.

Oğullarının gözü önünde tartışan eski eşleri polis ayırdı. Barıştırılan anne ve baba tekrar evlenmeye karar verince A.Ö., intihardan vazgeçti. A.Ö, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.