Erdoğan, Çöllüoğlu'nun cenazesine katıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muradiye Vakfı kurucusu emekli vaiz Rıza Çöllüoğlu'nun Ankara'nın Yenimihalle İlçesi'ndeki cenaze törenine katıldı. Erdoğan, Çöllüoğlu'nun ailesine ve vakıf yöneticilerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Ankara'nın Yenimihalle İlçesi Demetevler Semti'nde bulunan Sami Efendi Camisi'ndeki cenaze namazını, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz kıldırdı. Yılmaz, cuma namazının ardından, cenaze namazına katılanlardan helallik isterken, vefat eden Çöllüoğlu'nun hayatı boyunca güzel eserler verdiğini ve güzel insanlar yetiştirdiğini dile getirdi. Cenaze namazı sonrası Çöllüoğlu'nun tabutu, Başbakan Erdoğan ve namaza katılanlar tarafından omuzlarda taşındı.

Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı cenaze namazında TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi eski genel başkanı Recai Kutan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze, namazın ardından toprağa verilmek üzere Karşıyaka Mezarlığına götürüldü.