Atatürk Mahallesi'ne dev yatırım

Torbalı Belediyesi’nden Atatürk Mahallesi’ne yeni bir proje. Belediye Başkanı İsmail Uygur’un talimatı ile Atatürk Mahallesi’nde bulunan 10 bin dönümlük arazi üzerine çok amaçlı açık hava salonu yapılacak. Belediye yetkilileri tarafından başlatılan çalışmada ilk olarak zemin etüdü yapıldı. Yapılacak olan yeni projede açık düğün alanı, basketbol sahası, tenis sahası, kafeterya ve yeşillik alan oluşturulacak. Atatürk Mahallesi’ne yapılmaya başlanan projenin 29 Ekim tarihinde son bulması bekleniyor. Belediye Başkanı İsmail Uygur, projenin bir ilk olduğunu, yapılan projelerin bir sonraki projeden daha iyi olması için önem gösterdiklerini söyledi.

MEGA PROJELER DEVAM EDECEK

ATATÜRK Mahallesi’nde yapımına başlanan ve 29 Ekim tarihinde son bulması beklenen proje için ekipler tarafından zemin etüdü yapıldı. Projenin bir ay içerisinde bitmesi bekleniyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, yapılacak olan projenin 3D görüntüsü kamuoyuyla paylaşıldı. 10 bin dönümlük bir arazi içerisine kafeterya spor alanları ve açık düğün alanı yapılacak. Projelerin sadece bununla sınırlı olmadığı, gelecek aylarda bir çok projenin yapılacağı, bunun mega projelerden sadece biri olduğu açıklandı.

10 BİN DÖNÜMLÜK ARAZİ ALANINA YENİ BİR PROJE

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Torbalı’nın çehresini değiştirmeye devam edeceklerini ve yeni projelerle vatandaşların yüzünü güldüreceklerini belirtti ve “Yapılan projelerle Türkiye, Torbalı’ya özenerek bakıyor” dedi. Uygur, “İlçemizde birçok proje ile hizmet yaptık. Hizmetler aşamasında her zaman en iyisini yapmaya çalıştık. Şimdi de Atatürk Mahallesi’nde bulunan vatandaşlarımıza 10 bin dönümlük bir alanda çok amaçlı alan yapıyoruz. Projemizde herhangi bir aksilik çıkmaz ise 29 Ekim tarihinde açılışı yapılacak. Artık Türkiye, Torbalı’ya özenle bakıyor” dedi.