Sandal 'Kaf Kaf' çekti

Yeni maxi-single’ı ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Mustafa Sandal, ilk kez sahneye çıktığı İzmir Karşıyaka’da 50 bin kişiyi coşturdu. Eylül ayı boyunca devam edecek olan BP Clup Card Konserleri’nin ilkinde Karşıyakalılarla buluşan Sandal, Belediye Başkanı Cevat Durak ile birlikte "Kaf Kaf" da çekti.

BP sponsorluğunda, bir ay boyunca farklı kentlerde sahneye çıkacak olan pop müziğin ünlü ismi Mustafa Sandal, turnenin ilk konserinde, Bostanlı Rekreasyon Alanı’nı dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Karşıyaka Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen konserde, yepyeni şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkan Sandal, enerjisi ile de göz doldurdu.Konser arasında sahneye gelerek, Mustafa Sandal’ı Karşıyaka’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Cevat Durak, Musti’ye KSK taraftarlarının sloganı Kaf Kaf’ı da çektirdi.

Alanı dolduran 50 bin kişi de, uzun bir süre slogana eşlik etti. Başkan Durak’ın Sandal’a hediye ettiği “I Love Karşıyaka” maketi en büyük alkışı seyircilerden aldı.Karşıyaka’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Mustafa Sandal’ın konseri öncesinde alanı dolduran binlerce kişi, ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu’nun DJ performansıyla eğlendi.