16 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Psikolojik harp bu, devlet içinde illegal örgüt varsa....



Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 17 Aralık Operasyonuna ilişkin Hükümet adına beklenen açıklamayı yapmak üzere kameralar karşısına geçti ve önemli sözler sarf etti.

Arınç şunları söyledi:

"3 Bakanımızın oğlu emniyete götürüldü. Halkbankasının müdürü ve eşi emniyete götürüldü. 51 kişi soruşturma kapsamında gözaltına alındı. soruşturma kapsamında 3 bakanımızın çocuklarının ismi dile getiriliyor, onun dışında bazı iş adamlarının ismi geçiyor, bazı bürokratların da gözaltında olduğu ifade ediliyor. Soruşturmanın kapsamı, gözaltı süresi ve delilerin tam olarak toplanması için bu soruşturmalara yardım için iki Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir.

Yeni görevlendirilen cumhuriyet savcıları memurları soruşturmaya yönelik görevlendirilmiştir. Soruşturma kapsamında bazı Emniyet Genel Müdürlerinin görevleri değiştirilmiştir. İdari gereklilik nediyle bazı müdürlerin görev yerleri değiştirilmiştir. Söz konusu soruşturma Genel Yetkili Cumhuriyet Savcılar tarafından sürdürülüyor. Bunlar bir adli operasyondur ve yargı süreci başlamıştır. Hükümetimizin ve partimizin 11 yıldır fikri değişmemiştir.

Biz kuruluşumuzda ''3Y'' formülü ile yola çıktık. Bizim dönemimizde çok sayıda çete ve mafya çökertilmiş ve yargı karşısına çıkartılmıştır. O yüzden bunların hepsi yargı süreci içerisinde değerlendirilecektir. Bizim buradaki gmörevimiz yolsuzluk yapanların kökünü sonuna kadar kazımaktır. Biz o yüzden yolsuzluktan yana asla olmadık ve olmayacağız. Bir yolsuzluk ve kara para aklama söz konusu ise yargı bunu cezalandırmalıdır.

Hükümet yargı sürecinin arkasındadır. Eğer bir yolsuzluk iddiası varsa bu en adil şekilde aydıınlatılmalıdır. İsimler kim olursa olsun bizim nazarımızda nötrdür. Yargı sürecini etkileyen söylemlerde bulunmayacağız. Bakanlarla ismi geçenlerle peşin hükümle suçlama noktasına gitmek hükümeti sorumlu tutmak doğru değildir. Bu soruşturma sonrasında muhalefet hükümeti eleştirmek ve hükümeti yıpratmak isteyebilir,ancak daha henüz ispatlanmış bir şey yokken hükümeti suçlamak muhalefete yakışmaz.

Soruşturma sonrasında verilecek kararı sabırla bekleyeceğiz. Soruşturma süreci var ama bu soruşturmanın gizliliğine maalesef uyulmuyor. Bu soruşturmanın öncesinde bir takım emniyetten atılan kişiler tweetler atarak bu soruşturmanın sinyallerini vermişti.

Ortaya kasetler çıkartılacağı ve dosyalar çıkartılacağı söyleniyordu ancak bu kadar alçalabileceklerini beklemiyorduk bazılarının saflığımıza verin...


Amaç hükümeti yıpratmaktır, malum önümüzdeki seçim sürecini etkilemektedir.
Tehdit ve karalama kampanyaları atbaşı gidiyor.
Ortada bir iddia var, iddiada kimin ismi geçiyorsa, nereye kadar sonucu varacaksa bu bizi ilgilendirmiyor. Biz yolsuzluklarla yasaklarla mücadele etmeye devam edeceğiz.
Bu operasyon niçin bu zamanda yapılıyor, neden başka isimlerin daha olabileceği ifade ediliyor. Bu ayrıntı dikkatlerden kaçmasın. Ancak biz devlet içinde illegal bir örgüt yapılanması var ise bunun hesabı sorulacak ve en kısa zamada ortaya çıkartılacak.

Amaç hükümeti yıpratmaktır, malum önümüzdeki seçim sürecini etkilemektedir.Tehdit ve karalama kampanyaları atbaşı gidiyor.Ortada bir iddia var, iddiada kimin ismi geçiyorsa, nereye kadar sonucu varacaksa bu bizi ilgilendirmiyor. Biz yolsuzluklarla yasaklarla mücadele etmeye devam edeceğiz.Bu operasyon niçin bu zamanda yapılıyor, neden başka isimlerin daha olabileceği ifade ediliyor. Bu ayrıntı dikkatlerden kaçmasın. Ancak biz devlet içinde illegal bir örgüt yapılanması var ise bunun hesabı sorulacak ve en kısa zamada ortaya çıkartılacak.

Kötü şeyler duyduk, bunların planlayıcılarını az çok biliyoruz, ama bu zamanı geldiğinde açıklayacağız.

Bu işi yapanlar diyelim ki emniyetteki şube müdürleridir. Şube müdürlerinin bir üstüne haber vermesi istenir. Şube müdürnün başlatıığı operasyondan herkes habersiz. isimleri gizli tutabilirsiniz, üsütünüzdeki amirinizle paylaşabiliriz. Bir içişleri nbakanının oğlunun gözaltına alındığını basından öğrenmesi gibi acıklı bir şey olabilir mi?

İşte bu yüzden bazılarının görevini kötüye kullanması nedeniyle görevden alınmış ve soruşturma açılmıştır.

Çok planlı psikolojik harp benzeri bir operasyonla karşı karşıyayız. Bunun amacı hükümetimiz yıpratılması. Önümüz mahalli seçimler. Bu mahalli seçimlerin 1989'Da ANAP için yapılanlardan bir farkı yoktur.

Sayın başbakanla birlikte hükümeitimizin yıpratılması, birilerine göre yandaş olarak küçük düşürülmeye çalışılan tehditler yapılıyor. İş adamları tehdit ediliyor. Tehdit ve karalama kampanyaları atbaşı gidiyor.

Ortada bir iddia var. Bu iddiada kimlerin ismi geçiyorsa, hükümetimizle ilgili olanlar ve olmayanlar, sonuna kadar araştırılmalı. Kim hüküm giyecekse bizi ilgilendirmiyor. Biz hükümet olarak yolsuzluklara karşı savaş vermiş bir hükümetiz. Yargı gereğini yapmalı.

Bu operayon niçin bu zamanda yapılıyor ve niçin tehditler savruluyor? Hükümeti yıpratmak ve zoru durumda bırakmak için. Bunu biz biliyoruz, bununla ilgili delillerimiz de var. Yapanları da bulacağız. Devlet içinde illegal bir örgüt varsa ortaya çıkarmak boynumuzun borcu olsun. Ellerindeki imkanları sadece kendi çıkarları için kullanan bir örgüt varsa onu da ortaya çıkaracağız.

Kabine revizyonun tarihi Başbakanımızın takdiridir ne zaman olacağını hep beraber göreceğiz.


BİR BAKANIN ÇOCUĞUNUN GÖZALTINA ALINDIĞINI BASINDAN ÖĞRENMESİ ACIKLI BİR ŞEY

Kötü şeyler duyduk, bunların planlayıcılarını az çok biliyoruz, ama bu zamanı geldiğinde açıklayacağız. Bu işi yapanlar diyelim ki emniyetteki şube müdürleridir. Şube müdürlerinin bir üstüne haber vermesi istenir. Şube müdürünün başlatıığı operasyondan herkes habersiz. isimleri gizli tutabilirsiniz, üsütünüzdeki amirinizle paylaşabiliriz. Bir içişleri bakanının oğlunun gözaltına alındığını basından öğrenmesi gibi acıklı bir şey olabilir mi? İşte bu yüzden bazılarının görevini kötüye kullanması nedeniyle görevden alınmış ve soruşturma açılmıştır. 

PSİKOLOJİK HARP BENZERİ OPERASYONLA KARŞI KARŞIYAYIZ

Çok planlı psikolojik harp benzeri bir operasyonla karşı karşıyayız. Bunun amacı hükümetimiz yıpratılması. Önümüz mahalli seçimler. Bu mahalli seçimlerin 1989'a ANAP için yapılanlardan bir farkı yoktur. Sayın başbakanla birlikte hükümeitimizin yıpratılması, birilerine göre yandaş olarak küçük düşürülmeye çalışılan tehditler yapılıyor. İş adamları tehdit ediliyor. Tehdit ve karalama kampanyaları atbaşı gidiyor.

KİMİN HÜKÜM GİYECEĞİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ

Ortada bir iddia var. Bu iddiada kimlerin ismi geçiyorsa, hükümetimizle ilgili olanlar ve olmayanlar, sonuna kadar araştırılmalı. Kim hüküm giyecekse bizi ilgilendirmiyor. Biz hükümet olarak yolsuzluklara karşı savaş vermiş bir hükümetiz. Yargı gereğini yapmalı.

DELİLLERİMİZ VAR

Bu operayon niçin bu zamanda yapılıyor ve niçin tehditler savruluyor? Hükümeti yıpratmak ve zoru durumda bırakmak için. Bunu biz biliyoruz, bununla ilgili delillerimiz de var. Yapanları da bulacağız. Devlet içinde illegal bir örgüt varsa ortaya çıkarmak boynumuzun borcu olsun. Ellerindeki imkanları sadece kendi çıkarları için kullanan bir örgüt varsa onu da ortaya çıkaracağız.

CEMAATİ HEDEF ALDIĞIM SÖYLENEMEZ

Kabine revizyonun tarihi Başbakanımızın takdiridir ne zaman olacağını hep beraber göreceğiz. Bir ilin emniyet müdürü yapılacak işten haberdar değilde özellikle bu yollar kesilmişse bu yollar araştırılmalı. Biz fitnenin söndürülmesi noktasındayız o yüzden bu sözlerimle cemaati hedef aldığım söylenemez. İnternette dolaşan delilleri anlamakta zorluk çekiyorum, o yüzden sosyal medya sınırsız ve sorumsuz bir mecradır.




18 Aralık 2013
Etiket; bülent arınç açıklama, bülent arınç operasyon, rüşvet açıklaması arınç, hükümet yolsuzluk arınç Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Türkiye bu açıklamaya kilitlendi CANLI
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir