29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Rıdvan Dilmen zaten oradaymış!



Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Başbakan Tayyip Erdoğan'la neden görüştüğünü açıkladı. Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun önceki gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Dolmabahçe'deki ofisinde bir araya gelmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Rıdvan Dilmen'in, Kayserispor maçı sonrası hükümeti protesto eden Fenerbahçe taraftarını eleştirerek, "Sayın Başbakan herkesten daha fazla Fenerbahçelilik yapmıştır. Bunları hiç hak etmedi. Başbakana haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Neden haksızlık yapıldığını da Başkan Yıldırım'ın açıklamasını bekliyorum" çıkışından birkaç gün sonraya rastlayan bu toplantının içeriği de doğal olarak büyük merak uyandırdı. Mahmut Uslu, Milliyet Gazetesi Ercan Güven'e, Dolmabahçe'deki iki saatlik zirvenin detaylarını anlattı, önemli açıklamalar yaptı.

RIDVAN ZATEN ORADAYDI

Rıdvan Dilmen'le beraber Başbakan ile görüşmeye gittiniz. Yanlış bir yorumda bulunmamak için bunun sebebini sormak istedim?

"Görüşmeye Rıdvan'la birlikte gitmedim. Ben gittiğimde o da sayın Başbakan'ın yanındaydı. Fenerbahçe ile ilgili gündemdeki konuları görüştük. Bunun dışında başka bir şey yok." Durum farklı olduğu için soruyorum. Yargıtay süreci var. Fenerbahçe seyircisi bağırıyor hükümet aleyhine. Bu ortamda toplantı yapıyorsunuz. "Evet ama birçok önemli meselemiz var bizim. Samandıra Tesisleri var, üç tane okul yaptık. Hâlâ okulu devralmamışız. 8-10 tane konu söyleyebilirim size. Belki bu görüşmenin sporla ilgili olan kısmı yüzde 10'dur. Fenerbahçe Kulübü'nün bin tane şeyi vardır. Daha önce de sanırım başbakanla kimse görüşmedi. Bu yüzden biraz ilgi çekti."

Kabul ettiğine göre sayın Başbakan da istemiş görüşmeyi. Onun da uyarıları, talepleri oldu mu acaba?

"Randevu benim tarafımdan istendi. Kulüp adına, şahsım adına değil. 20 gün evvel randevu talep ettik ve görüştük. Bugünlere denk geldi. İnşallah hayırlı olur. Şu anda fazla açıklayamıyorum ama sonuç olarak yaptığımız şey çok gizli bir iş değil. Spor kulübü idareciliği yapıyoruz. Ama tabii spor kulübü denince de on bin tane işi var. Biliyorsunuz, Fenerbahçe Genel Kurulu öncesi sayın Başbakanımız üç-dört konuda vaatlerimizi eleştirmişti. O hususları açtım kendilerine."

BANKA KURMA MESELESİ

Başbakan'ı yanlış mı bilgilendirmişler...

Ben çünkü sayın Erdoğan'ın konuşmalarından onu çıkarmıştım ve yazmıştım... "Başbakan'a onları anlattım. Sizin yazdığınız şeylerin hepsi doğru. Bakın biz nasıl banka kuracağız. Böyle bir imkanımız, paramız yok. Ama bir banka gelir, şube açar biz de Fenerbahçeli taraftarların işlemlerinden, yatırımlarından hisse alırız mesela. Banka kurmak değil böyle bir fikirdi bahsedilen. Yat limanı dendi. Yat limanı daha ihaleye çıkmamış. Çıksa da Fenerbahçe Kulübü'nün bütçesini aşan bir iş. Biz dedik ki, Fenerbahçeli bir yatırımcı alırsa, bize de hisse versin. Ortak olmak istedik. Fenerbahçe'ye gelir yaratmak için. Bu gelirlerle burası dönmüyor."

3 Temmuz'da haksızlığa uğradığını iddia eden Fenerbahçe, kızgın Fenerbahçe taraftarı...

"Tabii ki güncel konuları da konuştuk. Bazı şeyleri şimdi açıklamak saygısızlık gibi geliyor bana. Ama şu yorum yapılabilir: Başbakan ile diyalog kuruldu diye. Belki ilk defa böyle bir şey oldu."

Nasıl niteleyebiliriz toplantıyı?

"Toplantı olumlu geçti tabii ki... En azından bana göre olumlu diyebilirim."

Peki siz tribünlerin tepkisini azaltmak için bir çalışma içine girecek misiniz bu toplantı sonrasında. Yoksa Başbakan ile ilişkileriniz yumuşarsa belki tribündeki tepkiler de kesilebilir diye mi düşünüyorsunuz?

"Pek düzelmez. Kolay halledilecek bir şey değil. Çünkü olay 3 Temmuz'a uzanıyor. Tribünler politize oldu. Anlayacağınız o ayrı bir sorun."

03 Ocak 2014
Etiket; mahmut uslu başbakan, fenerbahçe başbakan görüşmesi, rıdvan dilmen başbakan Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir