24 Nisan 2024, Çarşamba Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Roberto Carlos: Yapamayacağım şeyin sözünü vermem



Sivasspor Teknik direktörü Roberto Carlos, Sivasspor'da akşam yapılacak idman ile tamamlanacak olan ilk kampı programını değerlendirdi. Carlos, "Yapamayacağım hiç bir şeyin sözünü vermem. Ben Sivasspor'u bu sezonu ilk 3'te bitirmesi içim mümkün olan ve olmayan her şeyi yapacağım." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Sivasspor yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını bu gün akşam yapacağı idman ile tamamlayacak. Takımın ilk etap çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten Roberto Carlos, DHA'ya değerlendirmelerde bulundu. Yapamayacağı hiç bir şeyin sözünü kesinlikle vermeyeceğini belirten Roberto Carlos, şöyle konuştu:

"Sivas'ta yaptığımız ilk kamp beni son derece mutlu etti. Yurt dışında uzun bir kamp süresi geçireceğimiz için bugün akşamdan itibaren futbolculara aileleri ile vakit geçirsinler kafalarını toplasınlar diye 2.5 gün izin vereceğim. Daha sonra yurt dışını kampa gideceğiz. Kamp dönüşü her şeyin tam anlamı ile hazır olacağına yürekten inanıyorum. Şu an her şey mükemmel. Sadece maçlar başladığında herkesin oynamayı ve kazanmayı istemesi gerekiyor. Kamp süreçleri biraz uzun, bazen sıkılabiliyor futbolcuları. Ama onun haricinde her şey mükemmel gidiyor. Bu da beni çok mutlu ediyor."

'HOLLANDA KAMPINDA 4 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAĞIZ'

İkinci etap kampı için Hollandaya gidecek Sivasspor'un burada 4 hazırlık karşılaşması yapacağını söyleyen teknik direktör Roberto Carlos, şöyle devam etti:

"Hazırlık maçları bizim için çok önem taşıyor. Hollanda da yapacağımız kamp programı belli. 18 günde 4 tane hazırlık maçımız olacak. 2 farklı ülkeden 2 birinci lig takımı ve yine iki farklı ülkeden 2 tanede 2'inci lig takımı ile oynayacağız. Muhtemelen birinci kamp döneminde bizlerle beraber olan futbolcuların tamamı Hollanda'daki kampa katılacaklar. Kamp sonunda bir durum değerlendirmesi yapacağım." diye konuştu. Hedef ve düşüncesinde sadece başarı olduğunu söyleyen Carlos, "İyi bir takım kurmak için camia olarak var gücümüz ile çalışıyoruz. Bunun içinde iyi bir takım oluşturma peşindeyiz. Hollanda kampında iki yeni isim daha bizlere katılacak."

'SİVASSPOR BU YIL AVRUPA'YA GİDECEK'

Kaybetmeye hiç bir zaman tahammülü olmadığını ve kitabında her zaman başarı yazdığını belirten Carlos, şunları söyledi: "Bizim iddialarımız gerçekten boş iddialar değil. İnsanlar sezon içinde bunu kendileri de görecekler. Sivasspor bu sezon sonunda Avrupa'ya gidecek. Avrupa'ya gitmenin haricinde Türkiye liginde başarılara imza atacak. Ben bir şey söylediğim zaman o sözümün arkasında dururum. Yapamayacağım hiç bir şeyin sözünü vermem. Ben Sivasspor'u bu sezonu ilk 3'te bitirmesi içim mümkün olan ve olmayan her şeyi yapacağım."

'SİVAS'A KOŞARAK GELDİM'

Sivasspor'a gelirken her hangi olumsuz bir düşünce yaşamadığını ve teklifi seve seve kabul ettiğini anlatan Roberto Carlos, şöyle dedi: "Sivas'tan teklif gelince kafamda herhangi bir şüphe veya olumsuz bir düşünce oluşmadı. Sivas'ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Şehrimizin ve kulübümüzün bana verdiği imkanlar başarımı sağlayacak şekilde. Herkes bana çok iyi yaklaşıyor. O yüzden takımımızın kalitesini bende kendi deneyimlerimle birleştirip bu takımı çok iyi başarılara götüreceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Futbolcular şu anda yaptıkları çalışmalar ile Avrupa'ya gitmeyi başarabileceklerinin farkındalar. Bunu görmek de beni çok mutlu ediyor."

11 Temmuz 2013
Etiket; sivasspor, roberto, carlos, açıklama Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Kocaoğlu'ndan önemli açıklamalar
TSYD İzmir Başkanı'ndan açıklama
Yeni bir atılım dönemi başlamalı
Hakkımı almak için şahin olurum
Hamile kadın bombalandı yalanı!
Sergen Yalçın Artık Sivasspor'da
İzmir'de Fotoğraf Sanat Günleri
HDP, DTK, DBP ve HDK'dan ortak sağduyu çağrısı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir