28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Semra Aksu Çiğli'de 'kadının sesi olacak'



Türk atletizmine elit sporcu ve yönetici olarak yıllarca hizmet ettikten sonra, şimdilerde doğup büyüdüğü ilçesi Çiğli'de, siyasete soyunup, belediye başkanlığı için elini taşın altına koyan rekortmen milli atlet Semra Aksu, harıl harıl çalışıyor.

CHP Çiğli Kadın Kolları'nın toplantısına katılan Aksu, "Ben seçilirsem Çiğli'de kadının sesi daha gür çıkacak" dedi.

CHP Çiğli Kadın Kolları Başkanı Refika Ural'ın düzenlediği toplantıya katılan CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksu'ya Karşıyaka'nın Eski Belediye Başkanı Şebnem Tabak da destek verdi.

"Çiğli'ye hizmet için yola çıkan arkadaşım Semra Aksu'nun bu yolda çok başarılı olacağına inandığım için kendisini destekliyorum ve sonuna kadar da yanındayım" diyen Tabak, "Birlikte belediyecilik yaptık. Ben Karşıyaka'yı yönetirken, kendisi de Büyükşehir Belediyemizde, Rahmetli Başkanımız Ahmet Piriştina ile beraber hizmet ediyordu. Bu bakımdan Semra kardeşimin Çiğli'de başarılı olacağına inanıyorum. Ayrıca, Çiğli'nin, mazisi başarılarla dolu Türk milletini dünya çapında temsil etmiş bir insanı başkan olarak görmek istediğinden eminim" dedi.

Tabak, Aksu'ya çıktığı hizmet yolunda başarı diledi. Çiğlili hanımlar Aksu'ya yoğun ilgi gösterirken, CHP Çiğli Kadın Kolları Başkanı Refika Ural da, Aksu'nun CHP saflarında hizmet yarışına katılmasını takdir ettiğini ve desteklediklerini ifade etti.

Ural, "Semra hanım, çağdaş, Atatürkçü, bilgili, dünyaya açık bir Cumhuriyet çocuğu. Çiğlimizin kendisine gereken değeri vereceğinden eminim. Yolu açık olsun" diye konuştu.

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksu ise, CHP saflarında kadınlarla elele ve gönül gönüle olmaktan dolayı memnuniyetini ifade ederken, "Partimizin son kurultayında, kadın kotasının yüzde 33 olarak belirlenmesi, beni daha da cesaretlendirdi. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, tüm genel başkan yardımcılarımız, partimizin büyükleri ve özellikle İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu, İl Başkanımız Sayın Ali Engin, İlçe Başkanımız Sayın Nihat Gültekin ve yönetimlerindeki büyüklerim ve arkadaşlarımla, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum. Hedefimiz İzmir ve Çiğli'de CHP bayrağını daha da yükseklerde dalgalandırmak olacaktır" diye konuştu.

10 Ekim 2013
Etiket; Semra Aksu, Çiğli Belediye aday, Semra Aksu aday, Çiğli Semra Aksu, rekortmen atlet Semra Aksu Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 1 ) + Yorum Yaz
rrrrrrrrrr
Sayın basın ben tüm adaylara başarılar diledim. Sadece Semra Aksu ya değil benim ayrıcalık yapma gibi bir seçimim olamaz yazınız abartılı
 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir