19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Serdar Ortaç'ı İzmir'de yaşamaya ikna edecek



Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın Litvanyalı manken nişanlısı Chloe Loughnan, hem yeni yaşam merkezini görmek, hem de Dört Mevsim Konakları’nın tanıtım lansmanına katılmak için İzmir’e geldi.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile Güzelbahçe-Urla arasındaki Çamlı köyü mevkiinde inşa edilmekte olan proje alanına geçen Loughnan, konaklara ve çevreye hayran kaldı. Loughnan, “Burada yaşamayı çok isterim. Serdar'ı mutlaka ikna edeceğim” dedi. Ege-Koop’un, Güzelbahçe Çamlı köyü sınırında toplam 130 dönümlük alanda inşa ettiği ve henüz proje tam olarak tamamlanmamış olmasına rağmen yerleşimin başladığı Dört Mevsim Konakları, ünlüleri de mest etti.

Şarkıcı Serdar Ortaç da çam ve zeytin ormanları içindeki Dört Mevsim Konakları’nı tercih etti. Ortaç’ın manken nişanlısı Chloe Loughnan, aynı zamanda tanıtım yüzü de olduğu konakları yerinde gezerek, "Tek kelime ile muhteşem. Cennetten bir köşe adeta. Ege-Koop’u kutluyorum. İstanbul’u da seviyorum ancak burada yaşamayı çok isterim. Serdar’ı mutlaka ikna edeceğim" dedi. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ise, “Bu tercih, prestij projemizin ününün İzmir’in ötesine ulaştığının göstergesidir” ifadelerini kullandı.

“PROJEMİZİN ÜNÜ İZMİR VE BÖLGENİN DIŞINA TAŞTI”

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, Dört Mevsim Konakları’nın prestij projelerinden biri olduğuna dikkati çekerek, “130 dönümlük proje alanımızın 101 dönümü yeşil alan olarak planlandı. Ülkemizin ünlü sanatçılarından Serdar Ortaç ve nişanlısının da Dört Mevsim Konakları'nı tercih etmesinden çok mutlu oldum. Öyle anlaşılıyor ki, bu prestij projemizin ünü sadece İzmir ve bölgemizle sınırlı kalmamış; İstanbul, hatta yurt dışına kadar ulaşmış. Serdar Ortaç ve nişanlısı Chloe Loughnan’ın tercihleri bunu çok açık şekilde gösteriyor. Bunun yanı sıra önümüzdeki günlerde yine bu projemize dair yeni gelişmeleri de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Basın karşısına çıkarak projeye yönelik değerlendirmelerde bulunan Loughnan ise, “Gerçekten muhteşem hatta eşsiz. Ege-Koop çok güzel bir proje gerçekleştirmiş. Urla’ya daha önce de gelmiştim ve hem doğasını, hem insanlarını çok sevmiştim. Dört Mevsim Konakları’ndan ev sahibi olmasına çok sevindim ve özellikle de görmek istedim. Beklentilerimin ötesinde bir yer çıktı karşıma. Bu kadarını beklemiyordum” dedi.

“SERDAR’I MUTLAKA İKNA EDECEĞİM”

Konakların özellikle yeşil ve mavinin kesiştiği bir bölgede yer almasının, az bulunur bir şey olduğunu kaydeden Loughnan, “İstanbul da çok güzel bir kent. Ve gerçekten çok seviyorum orada yaşamayı. Ama buraya da bayıldım. Cennetten bir köşe adeta. Açıkçası burada yaşamayı da çok isterim. En azından burada çok daha fazla zaman geçirmeyi. Çünkü burası müthiş bir dinlence yeri de aynı zamanda. Dolayısıyla Serdar'ı ikna etmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Hatta mutlaka ikna edeceğim” şeklinde konuştu.

YAŞAM BAŞLADI

Eşsiz deniz manzaralı, çam ve zeytin ormanları içinde yer alan, Urla Körfezi’nin yanı sıra Yassıcaada, İncirliada ve Akçaada manzaralarına da sahip olan Dört Mevsim Konakları’nı, tek kelime ile ‘eşsiz’ bulduğunu belirten güzel manken, yerleşimin başladığı konakların sadece lüks ayrıcalıkları ile değil, insanın içini ısıtan yapısıyla da dikkat çektiğini vurguladı. Öte yandan, tanıtım lansmanı sonrasında akşam Alsancak Küçük Kulüp’te, kokteyl de düzenlendi. Kokteylde İzmir’in iş, siyaset ve medya dünyasının üst düzey temsilcileri yer aldı.

30 Mayıs 2013
Etiket; ege, koop, tanıtım, chloe, loughnan, serdar, ortaç Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İLK BİNDE 157 EGELİ VAR
Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu
TSYD Ege'de Yılın Spor Ödülleri açıklandı
Folkart TSYD Ege Kupası Altay'ın
TSYD Ege'de yılın spor ödülleri açıklandı
Özel Ege'nin başarı geleneği
Gelişim'den sürpriz karar
EİB ihracatı temmuzda arttı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir