29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Şevket Kazan: Yazıklar olsun Bülent Arınç



Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Şevket Kazan, eski arkadaşı Başbakan Yardımcısı bülent Arınç'a yüklendi.

SP Genel Başkan Başdanışmanı Şevket Kazan, Antalya'da partisinin belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katıldı. Kazan, merhum Necmettin Erbakan ile anılarını anlatarak, ruhuna Fatiha okunmasını istedi. 30 Mart'taki yerel seçimler ve sonrasında yapılacak genel seçimler sonucunda partisinin parlamentoda yer alacağını savunan Kazan şunları söyledi:

"Saadetsiz parlamento olmaz. Milli görüşsüz parlamento olmaz. Eğer bu parlamentoda Saadet Partisi var olsaydı son zamanlarda gördüğümüz bu yamukluklar, bu ikiyüzlülükler ve bu güven sarsan olaylar cereyan etmezdi, olamazdı. Eğer bu parlamentoda Saadet Partisi olsaydı İsrail Başbakanı Şimon Perez, o parlamentoda kürsüde konuşamazdı." 'ABDULLAH GÜL OLACAK'

Cumhurbaşkanı'nın kim olacağı yönünde tartışmalarlarla ilgili görüşünü açıklayan Şevket  Kazan, "Durumları belli, daha şimdiden Cumhurbaşkanı kim olacak, bu tartışmalar başlamadı mı? Abdullah Gül olacak. Ne biliyorsun kahin misin? Kahin filan değilim ama ikisi milletin karşısına aday olarak çıktıkları zaman kimin olacağı belli" diye konuştu.

'YAZIK BÜLENT ARINÇ, YAZIKLAR OLSUN'


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'Biz dünya meselelerine eskiden at gözlüğüyle bakıyorduk, aşiret usülü idare ediliyorduk' sözlerine tepki gösteren Kazan, şöyle dedi:

"Bizim eski kadrolarımızın içinde hepinizin bildiği tanıdığı her zaman medyanın önünde bir milletvekilimiz vardı, Bülent Arınç. Biz Refah Partisi'nde yasaklandık Fazilet Partisi (FP) kuruldu. Bunlar FP meclis grup başkanvekili olarak görev yapıyor. Parlamentoda çıkan bir dergiye söyleşiyle birtakım konuşmalar yapmış. Şimdi orada Milli Görüş'ü kötülüyor. Yazık Bülent Arınç, yazıklar olsun. Yıllarca Milli Görüş konferansında il il gezdin dolaştın. Konuştun, bülbül gibi akıcı konuşursun. Konuştun ama sen boşa konuşmuşsun ya. Sen Milli Görüş'ü anlamamışsın." 


BAŞKAN ADAYLARI TANITILDI

SP Antalya İl Başkanı Galip Akın da 1,5 aylık çalışmanın ardından belediye başkan adaylarını belirlediklerini söyledi. Konuşmaların ardından Şevket Kazan ve İl Başkanı Akın, adı açıklanan belediye başkan adaylarını kutlayarak birlikte fotoğraf çektirdi. SP'nin Antalya adayları olarak şu isimler açıklandı:

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne Mehmet Fatih Metin, Muratpaşa'da Hakan Ülgen, Kepez'de Fatih Zafer Düzer, Konyaaltı'nda Mehmet Akif Bilgin, İbradı'da Adem Demir, Gazipaşa'da Nuri Kaplan, Akseki'de Murarrem Koçak, Elmalı'da Osman Günay Çetin, Döşemealtı'nda Metin Kandemir, Korkuteli'nde Ebubekir Özsarı, Aksu'da Yusuf Hatip, Demre'de Ali Kıtır, Kumluca'da Ergin Eren, Serik'te Ali Temiz, Kemer'de Demir Ali Coşkun, Manavgat'ta İlhami Demiral, Alanya'da Arif Gülşen, Kaş'ta Faruk Üşmen, Finike'de Nuri Kaplan." 

05 Ocak 2014
Etiket; saadet partisi adayları, şevket kazan, kazan bülent arınç Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir