28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Sir Yılmaz Vural



İngiliz Daily Mail gazetesi, Alex Ferguson ile Yılmaz Vural'ı karşılaştırdı. Gazete Vural'ın 22 farklı takımı çalıştırmasına dikkat çekti. Yılmaz Vural geçtiğimiz günlerde Londra'da, Roberto Mancini'yi Galatasaray'ın başına getiren ünlü menajer Muzzi Özcan ile buluşmuştu ve bu buluşmanın ardından İngiltere'de de gündem oldu.

İngiliz basını Yılmaz Vural'ın Elazığspor'dan sonraki durağının İngiltere olabileceğine dikkat çekerek tecrübeli teknik adamla röportaj yaptı. İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail'de çıkan ve kariyerinde 22 takım çalıştıran 'Vural'ın bir sonraki durağı İngiltere mi olacak' ifadelerinin yer aldığı haberde, Vural'ın Alman pasaportunun da bulunduğuna ve Köln Akademisi mezunu olduğuna yer verildi.

Daily Mail gazetesi'ne İngiliz futbolu hakkındaki görüşlerini belirten tecrübeli adam; "Bütün dünyanın gözü Premier Lig'de. Herkes İngiliz futbolundan bir şeyler almak istiyor. Profesyonel futbolun en yüksek seviyesi. Herkes sever. Türkiye'de de çok seviliyor. şeklinde konuştu. 22 takım çalıştıran tecrübeli teknik adam; Sir Alex Ferguson'ın Manchester United'ın başına geçtiği sezon başladım. O bir takımla efsane oldu. Ben ise 22 takım çalıştırdım. Avrupa'da daha fazla takım çalıştıran başka bir teknik adam olduğunu düşünmüyorum. Roy Hodgson ikinci olabilir. Bu benim için çok iyi bir rekor değil. Ancak Türk futbolunun doğası bu" ifadelerini kullandı.

Oyun anlayışı hakkında konuşan Vural; "İnsanların eğlenmeye ihtiyacı var. Futbol sosyal bir oyun. Seyirciler için oynanıyor. Amaç onların eğlenmesi olmalı. İnsanlar hücum futbolu izlemeyi seviyor. Benim tarzım gol atıp sonra savunmaya çekilmek değil. Hücumu severim, kazanmak için oynarım" şeklinde konuştu.

Daily Mail gazetesi'nin yaptığı haberde Yılmaz Vural'ın 2005 yılında Ankara'da oynanan Ankaragücü - Sakaryaspor maçındaki 7-2'lik yenilgi sonrası çileden çıkması ve kırmızı kart gören futbolcularını seyircilerin gözü önünde sille tokat dövmesi, ayrıca Vural'ın saha kenarındaki sıra dışı haraketlerinin yer aldığı görüntülerin de bulunduğu haberde Vural'dan 'Efsane hoca' olarak bahsedildi.

Ankara'da 2005 yılında oynanan Ankaragücü - Sakaryaspor maçında, o yıllarda Ankaragücü ekibinin başında olan Yılmaz Vural, kırmızı kart gören futbolcusu Effa'yı binlerce kişinin ve TV kameralarının önünde tokatlayarak üzerine saldırdı. Maçın 52. dakikasında sahalarda ender yaşanan bu olayı büyük bir şaşkınlık ile izlediler.

Ankaragücü - Sakaryaspor maçında yaşanan olay şu şekilde gelişmişti Ankaragücü'nde oynayan Effa, topsuz alanda Mustafa Sert'in ayağına basınca hakem Cüneyt Çakır'dan kırmızı kart gördü. Sarı-lacivertliler hakem Çakır'a itiraz ederken, Çakır kendisine küfür eden Adem'i de kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

Bu sırada iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Hakem Cüneyt Çakır, olaylara karışan Ankaragücülü Ali Akdeniz ve Sakaryaspor kalecisi Şenol'a da sarı kart gösterdi. Ortalığın yatışmasının ardından, kırmızı kart gören Effa ve Adem, saha kenarına çıkarıldı. Ancak, oyuncularının kırmızı kart görmesine sinirlenen Ankaragücü Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hışımla Effa ve Adem'in üzerine yürüdü. Yardımcılarının çabalarına rağmen yatışmayan Vural, Effa'ya önce tokat ardından da yumruk attı. Bir türlü öfkesi dinmeyen Vural, kırmızı kart gören diğer oyuncusu Adem'e de tokat attı.

Yaşanan bu olay, yardımcı antrenörlerin ve saha görevlilerinin çabalarıyla son buldu. Vural, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, olayla ilgili olarak, "Bir takımın k2aderiyle bu kadar oynanmaz. O yüzden onlara bu kadar tepki gösterdim. Ben onların hem ağabeyi hem babası sayılırım. Yeri geldiğinde tokat da atabilirim" şeklinde konuştu.

27 Kasım 2013
Etiket; yılmaz vural, ingiliz gazetesi yılmaz vural, daily mail, alex ferguson, yılmaz vural efsaneleri Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Maçlar 80 dakika olsaydı keşke!
Göz Göz'ün dönüşü
Yılmaz Vural: Tezgah Kurmuşlar!
Play Off'un Finalistleri Mersin-Samsun
Cardiff City Olmadı Mersin İdmanyurdu Verelim
Yılmaz Vural iddiası saçma ve hayal ürünü
Sıcak gelişme: Yılmaz Vural milli takıma...
Yılmaz Vural'ın acı günü
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir