20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Şok sonucun ardından bunları söylediler



Torku Konyaspor'a 3-2 yitirilen maçtan sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, taraftarları üzmenin hepsinden daha üzücü olduğunu, ikinci yarıda düşüşün yükleme antrenmanıyla ilgisinin bulunmadığını dile getirdi.

Ersun Yanal, "Söyleyecek çok şey yok, futbol böyle bir şey. Çok farklı iki devre. Emenike'nin kaçırdığı gole kadar fark yapmak üzere olan takım. Taraftarımızı üzdük, bu hepsinden daha üzüntü verici. Futbol böyle bir şey. Takımın ikinci yarıdaki düşüşünün yükleme antrenmanlarıyla ilgisi yok.  Biz bu değiliz. Kaybettik ve bunun mazereti yok, Fenerbahçe 2-0'dan maç vermez, vermemeli.Toparlanıp Arsenal maçına bakmamız lazım" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu Emmanuel Emenike ise, Konyaspor karşısında alınan mağlubiyet karşısında üzgün olduklarını belirtti.

 Emenike, "Kötü bir başlangıç oldu. Aslında maça iyi başladık ama konsantrasyon eksikliği vardı ve bunun devam etmesi skorun bu şekilde olmasına neden oldu" dedi.

Torku Konyaspor karşısında alınan mağlubiyette şanssızlığın da etken olduğuna dikkat çeken Nijeryalı oyuncu, "Sanırım şanssızlık da vardı. Maç içinde pozisyonlarımız oldu, benim de net bir pozisyonum oldu ancak değerlendiremedim. Rakip de arka arkaya gol buldu. Daha iyi olmak için çalışacağız" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi Play Off turundaki rakipleri Arsenal ile Salı günü oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Emenike, "Şu an yapacak bir şey yok. Bu maçı unutup, Arsenal maçını düşüneceğiz. Maça hazır bir şekilde çıkacağız. Tek düşünmemiz gereken Arsenal maçı olacak" ifadeleri kullandı.

Kaleci Mert Günok da, galibiyetle ayrılmak istedikleri bir maçtan mağlup ayrıldıklarını ancak önlerinde kendilerini bekleyen Arsenal maçının beklediğini ifade etti.

Mert, "İlk yarı ve 2. yarı farklı maç oynadık. Lige, galibiyetle başlamak istiyorduk. Konsantrasyon eksikliği bize yakışmadı. Önemli bir maçımız var. Hocamız gerekli değerlendirmeleri yapacaktır. Kendimle ilgili konuşmayı sevmiyorum. Görev verildiğinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hocamın ve seyircilerin takdiridir" diye konuştu.

Joseph Yobo da, Konyaspor maçından gerekli dersleri çıkarıp, ayakta kalmaları gerektiğini ifade etti. Yobo, "Gol attım, ama keşke gol atmasaydım ve 3 puanı alsaydık. 2-0'dan 3-2 maçı kaybettik. Zor bir durum. Dersler çıkarıp kendimizi düzeltmemiz lazım. Hayal kırıklığına uğradık. Ayakta durmamız lazım" dedi. Arsenal maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirten Nijeryalı oyuncu, "Kesinlikle tecrübeli oyuncularız. Bugünkü kötü şeylerden ders çıkarıp, Arsenal maçından iyi sonuç çıkarmalıyız" diye konuştu.

-MÜTEVAZI TÜTÜNEKER-

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, karşılaşmanın ilk ve ikinci yarısının kendileri için çok farklı geçtiğini,  havaya girmelerine gerek olmadığını ve oyuncularının ilk yarı futbol adına karaktersiz bir görüntü sergilediklerini anlattı.

Tütüneker, "İki yarıda çok farklı geçti. İlk yarı soyunma odasında çocukları bir görseydiniz. Biz de onlar da kötü durumdaydık. Kötü bir futbol karakteri ile futbol oynadılar. Çok kötü ve korkarak oynadıklarını düşünüyorum. Tam tersi ikinci yarı vardı. Üçüncü bölgede özellikli olmamamız gerektiğini söyledik ve oldular. Tabi 3 tane golün gelmesi bizim için büyük kısmet. Çocukları tebrik ediyorum. Daha 33 hafta var ve önümüzde daha çok iş var. Havaya da girmeye gerek yok" dedi. 

Tütüneker takıma 2 yabancı ve 2 yerli olmak üzere yeni transferler düşündüklerini de dile getirdi. 

18 Ağustos 2013
Etiket; ersun, yanal, torku, konya, arsenal, şok, uğur, tütüneker Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Kilo vereceğim derken fazlasını almayın
Taraftar istedi, Diyadin gönderildi
TEOG için ter döktüler
Altınordu'ya Uğur geldi
Uğur Dündar'ı nasıl affedeceğim!
Konyaspor'da 5 oyuncu kadro dışı
Liseli gencin annesi konuştu
Altay, Konya'ya boyun eğdi
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir