29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 
Suzan Ernoyan
[email protected]

Göztepe tat vermiyor

Futbolculuğun da kaptanlık pazubandı’nı taktığı ve kupa kaldırdığı Göztepe’yi teknik direktörlüğünde PTT 1.Lig’e taşıya Metin Diyadin, altı hafta da 9 puan topladığı için eleştirilere isyan ediyor, artık isyan etmeye ne kadar hakkı var ise…

”47 yaşındayım ve 40 yıldır çimenlere basıyorum. Buraya basketbol sahalarından gelmedim. Bu takım, sezon sonuna kadar yarışın içinde olacak, Çünkü takımı ben kurdum” diyor.

Herkes hata yapabilir, ancak hata yaptığını kabul edeceksin,kabul etmek de bir erdemdir diyorum ! Sonucu merakla beklenen bir Ege derbi’sin de Göztepe ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi. Sıralamada Göztepe’nin altında olan bir Balıkesirspor’u saha ve seyirci avantajına rağmen yenemiyor ve berabere kalıyorsan ne demek lazım?

Evet bir zamanlar amatöre kadar düşen Göztepe ile Süper Lig’ten düşen Balıkesirspor’un yarışı her ne kadar ilginç ise dün birlikte formalarını giydikleri takımlar da şampiyonluk için savaşan iki can dostların, bu gün teknik direktör olarak karşı karşıya gelmeleri de bir o kadar ilginç olduğunu kabul ediyorum. Aktif futbolculuk yaşamlarında 10 yıl boyunca birlikte top koşturan Metin Diyadin ve Erkan Sözeri’nin maçı oldu diye de bakabiliriz olaya.

BİRBİRLERİNİ ÜZMEDİLER

Sonuçta birer puar aldılar ve birbirlerini üzmediler ! Göztepe için de, Balıkesir içinde köprünün altından çok sular aktı. Büyük badireler atlatıldı ve bu gün küllerinden doğan iki kulüp ve iki kader arkadaşının rakip oldukları maçta, birbirini yenmek için karşı karşıya gelmişlerdi.

Balıkesir için deplasmana gelen bir takım olarak 1 puan bir puandır diye teselli bulsalar da, Zengin bir bütçeye sahip olan Göztepe için 2 puan kaybetmek yakışmadı.

Çuval dolusu para ödenerek alınan bir Gökhan Karadeniz,18 kişilik kadroya bile dahil edilmeyişi ayrı bir muamma…

Gelelim bir başka Gökhan’a.

Futbol hayatında görmediği kadar deve yüküyle para kazanan kaleci Gökhan Değirmenci’ye verilen paralara yazık oldu diyorum. Bu yıl Süper Lig falan düşünülüyor ise kimse hayal kurmasın. Kendi evinde kazanamayan bir takım, deplasmanda ne yapar?

Hadi diyelim Balıkesir deplasman da oynuyor peki Göztepe nerede oynuyor, anlayan varsa beri gelsin. Böylesine muhteşem taraftarı olan bir takımın taraftarına ne bunu yaşatmaya, ne de Güzelyalı’yı mateme sokmaya hakkınız var?

Kaleci Gökhan Değirmenci’ye de iki kelam söylemezsem olmaz; Şampiyon olacak bir takımın kalecisi bence en az 3-5 maçı tek başına kazanması gerekir… Yanılıyor muyum? İyi de Gökhan Değirmenci, senin daha hiç siftahın yok ! Hayatında hiç görmediğin kadar, aldığın paraların hakkını versen artık diyorum. Hayat, Çeşme’de eğlenceden ibaret değil… Anladın sen onu…

28 Eylül 2015 Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Yazarın Diğer Yazıları
Göztepe tat vermiyor
Üç Büyüklerin Avrupa karnesi
Harç Bitti Yapı Paydos
Fındık diyarından Galatasaray Başkanlığına
İkinci Bölükbaşı devri
Hoşgeldin Göztepe
Anadolu takımı çalıştırsın!
Bilic, Özen'e acımadı
Hayat menajerlere güzel
İki antrenör de sınıfta kaldı
Mutlu son yakın!
Kartal ve Yanal arasında bilinmeyenler!
En güzel şehirde bu zemin, bu stat!
İmparator olamadı devrik padişah oldu!
Futbolda yabancı devrimi
Futbolcuların Pazartesi Sendromu Yok!
Eş kontenjanının şöhret!
Hamza Hoca'ya yakışmadı
Yanal Trabzon'a dokundu!
Kazak'la ısındık!
 

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir