25 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Tatı'dan miting gibi başvuru



Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, tekrar Buca Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. 
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 2014 yerel seçimlerinde de partisi CHP’ye başvurup aday olduğunu açıkladı.
Efelerin halk oyunları gösterisi eşliğinde Buca Belediyesi önünde toplanan sayıları binlerce Bucalının katılımıyla gerçekleşen adaylık açıklamasında Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı il genel ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra 40’ın üzerinde mahalle muhtarı, DİSK Şube Başkanı Naci Çetin, Buca Kent Konseyi, Buca Güç Birliği, Buca Lisesi Mezunları Derneği, Otokent Yönetim Kurulu, Bucalı Engelliler Derneği, İzmir Alevi Bektaşi Kültür ve Dayanışma Derneği, Buca Pir Sultan Abdal Derneği, Buca Özel Eğitim Öğrenci ve Veli Eğitmenleri, İzmir Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği, Hancı Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, FOMGED, Buca Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Sahne Tozu Tiyatrosu, Buca Öz Rumeli Bandosu, Balkan Federasyonu, Esnaf Sanatkarlar Odası, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği, Bucaspor taraftarı, amatör spor takımları, sanatçı Cenk Bosnalı, İrfan Erdağı, Ali Çakar, Mikrop Hikmet ve Buca köylerinden gelenler yalnız bırakmadı.
Tatı, CHP’den aday olduğunu, hedeflerinin başında öncelikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’nin Başbakanı yapmak daha sonra kendisinin partisi tarafından uygun görülürse CHP Buca Belediye Başkan adayı olarak Buca’yı aydınlığa çıkarma yolundaki çabalarını sürdürmek olduğunu söyledi. Belediye binası önünde toplanan binlerce yurttaşa seslenen Tatı, Buca’da ilk kez hayata geçirilen ilkleri sıraladı.


Tatı, “Biz bu belediyeyi 38 milyon TL borç ile 14 milyona indirdik. Bu arada neler yaptık. Buca ilçesinin ilklerini gerçekleştirdik. İlk kez Buca’ya modern pazar yeri yaptık. Şirinyer projemiz yapılıyor. Ama sürekli mahkemelik ettiniz bizi. Sizin yaptığınız zamanda o projelerde yüzde 70 rant vardı, yapılaşma vardı. Bizde yüzde 7 yapılaşma var. Geldiğimizde kişi başına park alanı 1.75 metrekare idi şimdi 5 metrekaredir. En az kişi başına 10 metrekare olacak. Parklarımızı görüyorsunuz. Daha da örnek olacak parklarımızı yapacağız. Yörük Ali Efe Parkı, bizler bu yaşta gündüz dolaşamazdık, şimdi ise gece yarısı torunlarımız dolaşabiliyor. Sizler sayesinde dolaşıyor. Okullarımıza, camilerimize, cemevlerimize, kiliselerimize girdik, girmeye de devam edeceğiz ve çıkmayacağız. Araçlarımızı yeniledik daha da yenileyeceğiz. Çünkü köylerimin, yollarımın daha fazla araca ve geleceğe ihtiyacı var. İkinci olimpik havuzu yapacağız. İlçemizin ilk olimpik yüzme havuzunu bitirdik, açılışını sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile açacağız. İlçemize ilk kez asfalt şantiyemizi yapacağız ve kimseye göbeğimizden bağlı olmayacağız. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Kültür merkezimiz bitti açılışını yapacağız. Türkiye’nin ikinci Gezi Parkı'nı açacağız. 2014 seçimlerinde ilçe ve örgütümüzle kol kola kapı kapı gezerek 2015 seçimlerine hazırlanacağız. 2015 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli sınavıdır. 2015 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olacağı seçimdir” dedi.


Konuşmasını kısa kesen Tatı, binlerce vatandaşın katılımı eşliğinde CHP Buca ilçe binasına doğru yürüdü. Kalabalık yüzünden sık sık yolların trafiğe kapandığı anlarda CHP Buca ilçe binasına ulaşan Başkan Tatı, adaylığını resmen kesinleştirdi.
Başkan Ercan Tatı’yı CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ve örgütü karşıladı. Dosyasını CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül’e teslim eden Tatı’ya Bektaş başarılar diledi. Bektaş Gül, “Bir kez daha görüyorum ki CHP’nin seçim almasında hiçbir sakınca yok. Zaten ben inanıyorum, sizin bu topluluğunuz bana bunu kanıtlıyor. 2014’te yapılacak seçimler aynı zamanda genel seçimlerin bir öncüsüdür. Bugün Sayın Buca Belediye Başkanımız Ercan Tatı tekrar adaylığını açıklıyor. Bir dönem yetmiyor, bir dönem daha istiyorum diyor. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.
Adaylığında kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa seslenen Tatı ise, “CHP budur. CHP iktidar demek. İlçe başkanımın söylediği gibi CHP’yi temsil etmenin gururu ile yaşıyoruz. CHP Türkiye Cumhuriyeti'ni kuranların partisidir. Bunun gururu ve onuru ile bu işi yapıyoruz. Anlı bayrağını gururla ve onurla sallayanlar burada. Anlı bayrağın içine hangi resmi koyup koymayacağını bilenler, içerisinde Mustafa Kemal'imizi koyanlar burada. Önümüzde bir yerel seçim var. Siz ve bizler CHP bayrağı olarak 1971’den bu yana tam 39 yıl sonra o bayrağı Buca Belediyesi’ne taşıdı. Arkadaşlar bugün parti büyüklerimiz gün belirlediler ve bugün son gün. Mutlaka örgütümde işleri var. Ben özellikle örgütüme çok çok teşekkür ediyorum. Ben geçmişe bakmam ama geçmişi unutmam. Geçmişi biliyorum. Hiç kimse de unuttuğumu zannetmesin. Buca’nın tekerine çomak sokmaya çalışanlardan Ercan Tatı olarak hepsinden sizin adınıza hesap soracağız. İçiniz rahat olsun” diye konuştu.

03 Eylül 2013
Etiket; ercan, tatı, başkanlık, aday, başvuru, buca, belediye Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


NARLIDERE'DE ATIK İLAÇLAR TOPLANIYOR
NARLIDERE'DE GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
Melisa'nın zaferi
Öğretmenlik hayatımızın tercihi
Yeni büfeler beğenildi
Altınordu yükseliyor
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir