29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Tetikçileri de vururlar: Bu yazı ortalığı karıştırdı



Yazar Abdurrahman Dilipak'ın Tetikçileri de Vururlar başlıklı yazısı, 17 Aralık Operasyonu ile ilişkilendirilen Hizmet Hareketi camiasında büyük tepkiye yol açtı.

Dilipak'ın yazısının önemli bölümleri şöyle:

Bu işler böyledir.. Tetikçileri de vururlar..

Cemaat üzerinden iktidara karşı açık ve topyekûn bir savaş başlatıldı..

Maksat iktidarı da yıpratmak, cemaati de..

Çünkü cemaat çok yıprandı. Cemaat içinde farklı dengeler oluştu.. Dahası köksüz bir hareket olarak balon gibi büyüyor. Obez bir hareket.. Hepsinden önemlisi deşifre oldular.. 

Bu projenin moderatörleri, vakit geç olmadan cemaat üzerinden iktidara karşı bir operasyon yapıyorlar. Bir taşla iki kuş vuracaklar.. Hem iktidarı yıpratacaklar ve hem de iktidar eliyle cemaati bitirecekler..

Aslında cemaat konusunda derin merkezlerde de bir kafa karışıklığı hakim. Kimine göre, bu iş tek bir cemaat üzerinden yürütülemez.. O zaman diğer cemaat denilen topluluklar dışlanmış oluyor.. Onun için bu cemaat yapısının küçültülmesi, bu sorumluluğun ve imtiyazların diğer grublar arasında pay edilmesi gerekiyor..

Aslında Şerif Mardin ve Ruşen Çakır’ABD’nin niçin bu cemaata destek verdiğini sormak gerek. Onlar o çevrelerle yakın diyalogları olan isimler..

Mesela CIA ve FBI Cemaat konusunda aynı paralelde düşünmüyor olabilir.FBI’nın cemaatin paralel eğitim grublarından birine yaptığı ziyaret dikkat çekici..

Cemaat sanıyor mu ki, sadece iktidar karşıtı bilgiler kendilerine servis ediliyor. Kendi aleyhindeki bilgi ve belgelerin de iktidara yakın çevrelere servis edilmediğinden emin mi? 

Cemaat eliyle iktidarı köşeye sıkıştırmaya çalışanlar aynı şekilde eş zamanlı olarak, paralel bir operasyonla “paralel derin yapılanma”ya da ayar çekiliyor olmasın sakın.. 

Bir okurum şu mesajı göndermiş. Tabi anlayana sivrisinek saz! “Bir gün hali vakti yerinde, ailesiyle mutlu bir Arap vatandaşın Hindi’si çalınmış.. Babası oğlunun yanına giderek, ‘kalk oğlum bizim hindi çalınmış’ demiş. Oğul ise ‘Ya hu, şimdi bir hindi için bütün mahalleyi mi dolaşacağım boşver’ diyerek yatmaya devam etmiş.. Aradan kısa bir süre sonra bahçede keyif yapan oğlunun yanına tekrar gelerek bu defa develerinden birinin çalındığını söyleyerek bulmasını istemiş. Oğlu yine oturduğu yerden kalkmayıp, zenginliğine de güvenerek: ‘Yahu bir deve için bütün mahalleyi mi dolaşacağım diyerek, giden bir deve olsun’ demiş... Aradan bir süre daha geçince oğul canhıraş koşarak eve gelmiş.. Baba yetiş eve gelirken kız kardeşime saldırmışlar. Yolda perişan vaziyette baygın buldum eve getirdim’ demiş.. Arap yerinden fırlayarak kızının yanına koşarken: “Git o hindiyi çalanları bul’ demiş... Oğlu da ‘baba sen ne diyorsun, kardeşime saldırmışlar. Bu namus meselesi, sen hala hindi diyorsun’ demiş.. Bunun üzerine babası demiş ki: ‘Ha bu bize ders olsun. O gün yapmadın, bari bundan sonra ders olsun. Hindiyi çalanları bulmalısın ki, başkaları yüz bulup sana bunları yapmasınlar..”

Bu operasyonun İsrail ve ABD ağırlıklı uluslararası derin bir müdahale olduğunu söylüyoruz..

İsmail Nacar bu gelişmelerle ilgili olarak diyor ki “Fuller ve ekibi, daha doğru bir ifadeyle ABD ve İsrail lobisi, 1980’lerde, ‘İran’ın Türki Cumhuriyetlerindeki etkisini kırmak için’, Türkiye’nin önüne Cemaatin okul projesini koydular... 

Bugün ise, yine bu aynı lobi Türkiye’deki derin çevrelerle birlikte, dershanelerin kapatılacağı gerekçesiyle Gülen hareketini devreye sokarak, AK Parti’yi yıpratma kampanyasını başlatmış durumdalar. Parti tabanını içeriden çökerterek, Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesini önlemek istiyorlar. Bazı istifalarla birlikte önümüzdeki günlerde çok çirkin iftiraları da devreye sokacaklar.”

Anlayacağınız, bu operasyon terörün bitirilmesini istemeyen, yeni Anayasanın çıkmasına engel olan, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasına karşı çıkan bir lobinin başlattığı, sadece AK Parti’ye değil Türkiye’ye ayar çekmek isteyen uluslararası sistemin derin bir operasyonudur..

Sahi Kayseri lobisi istişaresini yaptı mı, bu olaylardan sonra nasıl bir mesaj aldılar acaba!

Operasyonda kullanılan tetikçileri de, operasyondan sonra vururlar.. Yarış atlarından sütçü beygiri olmaz.. Yaralı yarış atlarını yaşatmazlar!

Selam ve dua ile.. 

******

Samanyolu Haber'den tepki

 

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, çok değil 5-6 ay önce ''Haram para gırtlağınızda düğümlenir'' diyerek hükümeti yolsuzluklara karşı uyardığı yazısının, bugün 'iftiralara varan bir şekilde' tam tersini yazdı.
Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bugün okuyucularının karşısına çok ilginç bir yazıyla çıktı. ''Cemaat yanlış yapıyor!'' başlıklı yazıda akla hayale gelmedik komplo teorilerini bir anda hizmet hareketinin üzerine boca eden Dilipak, yazının her paragrafında, yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu yla ilgili hem dış güçleri, hem de cemaati ilişkilendiren garip bir yazı yazdı. Oysa ki aynı Dilipak, bundan aylar önce ardarda 2 yazı yazarak rüşvet ve yolsuzlukla mücadele konusunda ''Bazı belediyeler ve bakanlıklarda rüşvet konusu şuyu bulmaya başladı'' diyerek hükümeti uyarmıştı. 

Samanyolu Haber'de "Abdurrahman Dilipak'tan 5 ay sonra ilginç manevra" başlıklı haberde ise şu ifadelere yer verildi.
Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, çok değil 5-6 ay önce ''Haram para gırtlağınızda düğümlenir'' diyerek hükümeti yolsuzluklara karşı uyardığı yazısının, bugün 'iftiralara varan bir şekilde' tam tersini yazdı.

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bugün okuyucularının karşısına çok ilginç bir yazıyla çıktı. ''Cemaat yanlış yapıyor!'' başlıklı yazıda akla hayale gelmedik komplo teorilerini bir anda hizmet hareketinin üzerine boca eden Dilipak, yazının her paragrafında, yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu yla ilgili hem dış güçleri, hem de cemaati ilişkilendiren garip bir yazı yazdı.

Oysa ki aynı Dilipak, bundan aylar önce ardarda 2 yazı yazarak rüşvet ve yolsuzlukla mücadele konusunda ''Bazı belediyeler ve bakanlıklarda rüşvet konusu şuyu bulmaya başladı'' diyerek hükümeti uyarmıştı. 

Muhafazakar yazardan ağır iktidar eleştirisi!
Muhafazakar yazardan ağır iktidar eleştirisi!

20 Aralık 2013
Etiket; tetikçileri de vururlar, abrurrahman dilipak Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir