28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Toprak: ESİDEF’in EXPO'ya olan katkısını biliyorum



Diyarbakır’dan İzmir’e atanan Vali Mustafa Toprak, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF)’nun gerçekleştirdiği Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısına katıldı. ESİDEF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte federasyonda bir araya gelen Vali Toprak, Kurumsal anlamda ilk ziyaretini yaptığını belirterek bir konuşma yaptı. Vali Toprak şunları söyledi:

‘‘ Öncelikle yeni atanmış olduğum görevimde protokol harici gerçekleştirdiğim kurumsal anlamda ilk ziyareti bugün burada ESİDEF’e yaptım. Kendilerine bu davetleri için teşekkür ediyorum. Dünya artık her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Devlet olarak bizlerin bu gelişime ve değişime tek başımıza ayak uydurmamız imkansız. İşte burada ESİDEF gibi sivil toplum kuruluşlarına çok büyük görevler düşüyor. Sizler devletin iş dünyası yönünde tamamlayıcı unsurlarısınız. Sizlerin ekonomik kriz döneminde zor coğrafyalarda, kimsenin gitmediği ülkelere yapmış olduğunuz gezileri ve görüşmeleri biliyorum. Gerçekleşen ticaretlerin ihracata olan katkısını bizzat takip ettim. Bunların sayesinde ülkemiz krizi alternatif pazarlara yöneldiğiniz için Avrupa gibi derinden yaşamadı. Sizlerin bu çalışmaları beni heyecanlandırıyor. Sizin başarılarınız bana kendi başarılarım gibi zevk veriyor. Çünkü siz kazandıkça ülkemiz kalkınıyor. Düne kadar üretemiyorduk, ürettiğimiz kaliteli değildi ve global bir markamız yoktu. Ama bugün burada ESİDEF Yönetim Kurulu Üyelerinde görüyorum ki dünyanın 105 ülkesine ihracat yapan üyeleriniz var. Bunun yanında ilk defa yurt dışına çıkacak heyecanlı KOBİleriniz de var. İşte işin sırrı tüm işadamlarını aynı vizyon ve hedef ile ileriye taşımayı görev edinmiş sivil toplum kuruluşlarında. Ben görmüş olduğum bu güzel ESİDEF tablosundan çok mutlu oldum. Tüm bunların yanında başta İzmir olmak üzere bir ülke projesi olan EXPO 2020 için hem yürütme kurulundaki görevinizde, hem de dünyanın tamamına yakın ülkesinde partner kuruluşlarınızla fahri olarak yürüttüğünüz çalışmaları biliyor ve yakından takip ediyorum. Bu konuda ESİDEF’e özel olarak da tekrar teşekkür ediyorum. ’’ Gerçekleşen Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısında, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ESİDEF Başkanı Mustafa Özkara is:

‘‘ Ben sayın valimize, göreve başladıktan sonra ilk ziyaretini federasyonumuza yaptığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Valimiz çok heyecanlı, ilimiz adına katma değer üretmek için geldiği günden beri gece gündüz çalışıyor. Kısa zamanda ilimiz hakkında birçok bilgi ve tecrübe sahibi olduğunu konuşmasından anlıyoruz. Bu da bizleri iş dünyası olarak mutlu ediyor. Çalışan, projeler üreten, sivil toplum kuruluşlarına destek olmak için elinden gelen gayreti gösteren bir devlet yetkilisi bizim için her zaman motivasyon kaynağıdır. Giden valimizin şehrimize kattığı değeri ben eminim ki sayın valim de fazlasıyla katacaktır. Kendisine tekrar yeni görevinde başarılar diliyor, bizi onurlandıran ziyareti için teşekkür ediyorum.’’ Dedi. Konuşmaların ardından hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı ile program son buldu.

21 Haziran 2013
Etiket; esidef, vali, toprak, expo Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Nazilli Tarım Fuarı ziyaretçi rekoru kırıyor
Türkiye'yi İzmir modası sardı
Kısa film heyecanı
İzmir caz yapacak
Tüm çağrı numaraları 112'den yönetilecek
Efes artık UNESCO'da
Spora evet bağımlılığa hayır
Arap Abdo İzmir'de
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir