28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Trabzonspor-CHP kavgası!



Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hedefinde bu kez, her defasında 'hırsız' olarak nitelediği Aziz Yıldırım değil, bir siyasi parti var.

CHP'li Gürsel Tekin'in kendisine yönelik eleştirilerine ilişkin Hacıosmanoğlu  şunları söyledi:

“Bizim hiçbir siyasi görüşümüz yok. Biz Türkiye’de sadece futbolda temiz, ahlaklı, adaletli Türk futbolu istiyoruz ama bizim genelde de ülke yapısının da insanının da aynı çizgide yaşamasını istiyoruz. Biz hiçbir partinin muhalefet liderini haksız yere hedef almıyoruz. CHP Grup Başkanvekili haddini aşarak Trabzonspor Başkanı hakkında cümleler kurmuş Genel Başkanlarını savunarak. Biz hiçbir genel başkanını haksız yere hedef almadık.

Partinin içersinde halk yazan, halkı temsil etiğini söyleyen bir partinin lideri bizim hakkımızı gasp eden emek hırsızı cezaevinden çıktığı zaman gidip kulüpte ziyaret edip formasını almıştır. ’Sen komploları yendin biz yenemiyoruz’ diye. Daha sonra da ’bu takımların ceza almasını engelleyin’ diye Başbakan’a çağrıda bulunmuştur.

TRABZONSPOR RUM TAKIMI MI?

Şimdi ben soruyorum. Ülkeyi yönetmeye talip olan bir muhalefet liderinin UEFA’ya 'bizim takımlarımıza nasıl ceza veriyorsun' sözünü kullanırken... Acaba onların takımları sadece Fenerbahçe de, Trabzonspor Rum takımı mı, Ermeni takımı mı İsrail takımı mı ?

Evet Türkiye’deki adaletsizliği ortadan kaldırmak için futbolun babası olan UEFA, Türkiye’de Trabzonspor’un hakları yenmiştir, şike yapılmıştır diye ceza veriyor. Demek ki sizin takımlarınız onlar Trabzonspor sizin takımınız değil.

Ben seçildiğimden beri Trabzonspor’un duruşu da anlayışı da söylemlerinin de değiştiğini söyledim. Siz muhalefet parti lideri olabilirsiniz haddinizi bileceksiniz. Mertlikten yiğitlikten bahsetmek CHP Grup Başkanvekilin haddine değildir. O mertlik yiğitlik de bizde var. Trabzonspor tepki göstermeye başladıktan sonra onlar da yola gelmeye başladılar. Anadolunun bağrından çıkmış Anadolu devrim yapmış demeye başladılar. Onu bize hatırlatmasın onu UFEA ceza verdiği zaman da bizim takımlarımıza ceza verme acizliğini göstermeyen başbakanı göreve çağıran genel başkanlarına gitsin.”

YENİ TRANSFER OLACAK MI ?

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Hacıosmanoğlu, “Bu konuyla ilgili Ünal Karaman alternatifler üzerine çalışıyor. Bizde aşama aşama onları alıp görmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalar var. İnşallah alırız. Malouda için bir şey söylemeye gerek yok. Malouda değerli bir dünya yıldızı. Kendisi 17 yaşından beri antrenörüyle çalışıyor. Adamlarda profosyonellik var. Sabah akşam antreman yapıyorlar. Zaten 1 sene oynamadı. Maça girdiği zaman da sırıttı. Kendisi de maç eksiğinin olduğunu söylüyor. İlerleyen haftalarda daha verimli olacaktır. ’Henrique bize forvet almayın’ diye çağrıda bulunuyor. Seçim sürecinde Trabzon’u Trabzonlu gibi temsil edecek bir takım sahada kuracağımızı söylemiştik. Önce mevcut olanları yüreklendiriyoruz. Gelişen konjonktür bize bu transferi yapma zorunluluğu koştu. Çünkü bu şehir herşeyi hak ediyor. Ben yıllardan beri hep söylüyorum, bu şehre her futbolcu gelir yeter ki niyetiniz halis olsun. İki oyuncu aldık ancak çalışmalarımız var" diye konuştu.

"DEPLASMAN YASAĞININ KALKMASI YÖNDE İLK ÇAĞRIYI BEN YAPTIM"

Deplasman yasağının kalkmasıyla ilgili görüşlerini dile getiren Hacıosmanoğlu, “Beşiktaş maçındaki deplasman yasağı ilk çağrıyı ben yaptım. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da bir açıklama yaptı. Aynı şekilde Trabzonspor bize yer verirse kabul ediyoruz diye. Daha kendisiyle görüşmedim. Bize ne kadar kontenjan verirseler bizde aynı kontenjanı veririz. Bu her takım için geçerli” ifadelerini kullandı.

"KUPA TRABZONSPOR’UN HAKKI"

Şike süreciyle ilgili sert açıklamalarda bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un şampiyonluğunun elinden çalındığını hatırlatarak şunları söyledi:

“Ahlak, adalet ve temiz Türk futbolu istiyoruz. Bunun içinde bütün paydaşların samimi olarak biraya gelmesi lazım. Sayın Spor Bakanımız çağrı yapıyor. ’Yöneticilerin demeçleriyle fanatizim oluşuyor’ diye. Evet yöneticilerin demeçleriyle oluyor ama Türk futbolundaki adaletsizliği ortadan kaldırmak için önce çalınan haklarını asıl sahibine teslim edilmesi lazım. Burada Spor Bakanına da büyük görev düşüyor. Evet demeç vermeyelim. Ama 2011 şampiyonluğu Trabzonspor’un elinden çalınmıştır. Bunu artık mahkemeler, UEFA da kanıtlamıştır.

Sayın Spor Bakanımızın o yönde çalışmasını yapıp Trabzonspor’un hakkı olan kupasını temiz adaletli Türk futbolu adına Trabzonspor’a iade etmek için çalışmalar yapması lazım. Yoksa bu yasalar yöneticilere karşı da uygulanacaktır söylemi olmaz. Benim arkadaşım olan Yıldırım Demirören’e buradan söylenmek istiyorum. Yöneticilerin verdiği demeçlere çok daha ağır ceza vereceğiz diyorlar. Evet bana göre verilmelidir. Ama önce deniz dalgalanmıştır, durulması için bütün pisliklerin temizlenmesi lazım. Sağır sultanın duyduğu 2011 Şampiyonluk Kupası’nı eğer Federasyon Başkanı emaneten onu gasp edenlerin elinden alıp Trabzonspor’a verirse ondan sonra da demeç savaşları elbette ki durur.

Ama o pislik temizlenmedikten sonra o yöneticilere ceza vereceğiz diye korku salmaya kalkarsanız biz onları hiçe sayarız o zaman sizi de hiçe sayarız. Önce siz Türk futbolunu temiz temeller üzerine oturtacaksınız." 

02 Ağustos 2013
Etiket; hacıosmanoğlu, chp, muhalefet, kupa, trabzonspor, gürsel, tekin, kavga, açıklama Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


47. Folkart TSYD Kupası Menemen'in
47. Folkart TSYD Ege Kupası başlıyor
Folkart TSYD Kupası 6 Ağustosta başlıyor
Trabzon gözünü İzmir'e dikti
Helal olsun Göz Göz
Edepsiz teklife icabet ettik
Terim'e 'delikanlı kaçar mı' diye sordu
Kocaoğlu'ndan önemli açıklamalar
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir