19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Trabzonspor Volkan Şen'le yollarını ayrıyor



    Pazartesi akşamı oynanan Çaykur Rizespor maçının bitiminde toplanan Trabzonspor yönetimi, bordo mavili taraftarlarla yaşadığı sorundan sonra ağlayarak sahayı terk eden Volkan Şen’le yollarını ayırma kararı aldı.

 SATIŞ LİSTESİNE KONULDU

   Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanşında oynayacağı Arnavutluk'un FK Kukesi maçı için moral bulan Trabzonspor’da Volkan Şen konusu, olay oldu. Müsabakanın tamamlanmasından sonra Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yöneticilerle mini bir toplantı yaptı. Toplantıda Volkan Şen'le yolların ayrılması, tekliflerin değerlendirileceği ve satış listesine konulduğu öğrenildi.

BAŞKAN:"BİZİM YANIMIZDA YERİ YOK"

   Bu arada Başkan Hacıosmanoğlu’nun özel bir televizyon kanalına yaptığı, "Seyircilerin oyunculara küfür etmesini tasvip etmemiz mümkün değil fakat profesyonel bir oyuncunun, (Bana küfür ettiler, sahadan çıkıyorum^) yaklaşımı yakışmaz. Mahallede misket oynamıyorsunuz. Siz orada futbolunuza bakacaksınız. Bu yaklaşımı kabul etmemiz söz konusu değil. Bunu yapan oyuncunun elbette bizim yanımızda yeri yok" diye açıklama yaptığını açıklamasını öğrenen Volkan Şen'in de menajerini arayarak, "Bana kulüp bul" dediği öğrenildi.

"TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİLECEK"

   Kulüp Başkanız İbrahim Hacıosmanoğlu’nun isteğiyle alınan karar sonrası Volkan Şen’e gelecek olan transfer tekliflerinin değerlendirilmesi kararlaştırıldı. Yönetimin Volkan için bir bonservis bedeli belirlemediği ve gelecek tekliflere göre hareket edeceği bildirildi. Volkan Şen’e bu sene tüm maçlarda görev veren teknik direktör Mustafa Akçay’ın ise maçtan sonra yaptığı, "Alkışlayarak Volkan Şen’e destek verdik" açıklamasının yönetimin tavrı ile çeliştiği dikkati çekti. Bu arada Volkan’ın eski takımı Bursaspor’a dönme ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi.

GÜNEY:"VOLKAN’IN BUNDAN SONRA NE VERECEĞİ ŞÜPHELİ"

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, DHA’ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada yaşanan bu tatsız hadiseden dolayı üzgün olduklarını vurgularken şunları söyledi:

"Trabzonspor’da gol kralı olmuş, yüzler kulübüne girmiş insanlara da küfürler edildi. Bunu psikopat ruhlu bir insan isteyerek yapıyor olabilir. Kulübü karıştırmak için yapıyor da olabilir. Bütün bunları göze aldığınızda bu oyuncunun bundan sonra Trabzonspor’a ne vereceği şüphelidir. Bu kulüpte kimlere küfretmediler. Belki adam normal değil ve kulübü karıştırmak için yaptı. İyi giden bir şeye çomak sokmak için yaptı. Ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Küfür etmeyi tasvip etmemiz mümkün değil. Bu asla kabul edilemez. Ama maçta beklemesi lazımdı. Biz de küfürler yiyoruz. Bırakıp gidiyor muyuz? Bence sahadan çıkarak arkadaşlarına ve takıma da saygısız yaptı."

AKÇAY:"İYİYE DOĞRU GİDİYORUZ"

Teknik direktör Mustafa Akçay, Çaykur Rizespor maçında galip gelmelerine rağmen henüz istenilen noktaya ulaşamadıklarını söyledi. Çaykur Rizespor maçını değerlendiren Mustafa Akçay, şöyle konuştu:

"Maç için çok güzel sözler söylemek mümkün değil. Kondisyon ve fizik olarak iyiye doğru gittiğimize söyleyebilirim. Oyun planlaması ve kaleye gidiş olarak sıkıntı çekiyoruz. Bu konuda da arayışlarımız devam ediyor. Perşembe günü oynayacağımız maç öncesi iyi bir moral kazandık."

"GENÇLERİ HARCATMAYACAĞIM"

Mustafa Akçay, genç oyuncularına fazla forma şansı vermemesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Genç oyuncuların az şans bulmasını eleştirebilirler. Trabzonspor’un bünyesinde benim bildiğim en az 17 yıldız adayı böyle maçlar oynayarak kayboldu. Yusuf, Caner, Kadir ve  Abdülkadir’in Trabzonspor bünyesindeki kalış sürelerini uzatmak için elimden geleni yapacağım. Mümkün olduğu kadar Trabzonspor bünyesinde eğitim almalarını sağlayacağım. Ben onların ne zaman oynaması gerektiğini biliyorum. Onları harcatmayacağım, bu tuzağa düşmeyeceğim."

COLMAN’A PSİKOLOJİK DESTEK

Trabzonspor’da bir türlü istenilen çıkışı yapamayıp agresif tavırlar sergileyen Gustavo Colman’a psikolojik destek verildiği bildirildi. Teknik direktör Akçay, Arjantinli Colman’ın kişilik olarak saldırgan ve agresif bir yapıya sahip olduğunu belirtti, şöyle dedi:

"Kendisini kontrol etme konusunda sıkıntı yaşıyor. Psikoloğumuz bu konuda çalışıyor ve sürekli olarak imgeleme eğitimleri yapıyor. Colman’ın üzerinde çalışıyoruz. Ama bu bir kişilik yapısı ve bunun çok kolay da üstesinden gelemeyebilir. Desteğe ve yardıma ihtiyacı var."

MALOUDA:"BENİ MAÇ EKSİĞİMİ GİDERDİĞİMDE İZLEYİN"

Trabzonspor forması altında ilk golüne atan Fransız futbolcu Florent Malouda, çok mutlu olduğunu dile getirdi. Maç eksiğini giderdiği taktirde daha iyi olacağını söyleyen Malouda, şunları söyledi:

"LİDERLİK YAPMAK İÇİN GELDİM"

"Temmuz ayının sonunda imza attım ve üç haftaya yakın bir süre kaybettim. Biraz daha fazla 90 dakika maç oynamam lazım ki tam olarak hazır olabileyim. Bir çok maçımızın olması benim açımdan çok önemli. Böylelikle hazırlık aşamasını kısa geçebilirim. Hocamızla da sürekli iletişim halindeyim. İnşallah eylül ayındaki milli takım arasını iyi değerlendirip, tam olarak hazır olabileceğim. Volkan Şen'le bir önceki maçta saha içerisinde küçük bir olay yaşandı. Benim kişisel olarak kimseyle bir sıkıntım olamaz. Ben güçlü bir karakterim ve kulübe de liderlik etmek için geldim. Diğer arkadaşların da güçlü karakterleri var. Önemli olan iletişimimizin devam etmesi."

27 Ağustos 2013
Etiket; trabzonspor, volan şen, çaykur rizespr, saha, dha Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Trabzon gözünü İzmir'e dikti
Helal olsun Göz Göz
Spor yaparken yanlış yapmayın
Erkan Zengin Konuştu Herkes Şaşırdı
Erkan Zengin Geliyoor!
Trabzonspor En Kötü Dönemi
G.Saray ile Trabzonspor Takasta
Manisa'da birlik beraberlik
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir