19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Trabzonspor yeni bomba peşinde



Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Dinamo Minsk maçında alınan galibiyetin ardından, santrfora ihtiyaçları olduğunu bildirdi. Bordo mavili yönetimin Akçay’ın bu çağrısı karşısında en kısa sürede forvet arayışlarına son noktayı koyması bekleniyor.

HEDEF SES GETİRECEK BİR İSİM

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Dinamo Minsk’i Henrique’nin attığı golle 1–0 mağlup eden Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Maçın ardından takımın oteline giderek teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolculara, "Sizden gruplara kalmanızı bekliyoruz" diyerek hedeflerini belirledi. Teknik direktör Mustafa Akçay ise, UEFA Avrupa kupası ön eleme maçlarında 4 gol atan Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique ile rekabet etmesi ve takımın kalitesini daha da artırması için bir forvet oyuncusu transfer edilmesini istedi. Akçay’ın, bu çağrısına olumlu yanıt veren Başkan Hacıosmanoğlu’nun forvet mevkiine yapılacak olan takviyeyi hafta başına kadar takıma katmakta kararlı olduğu öğrenildi. Yönetim bu bölgeye de ses getirecek bir ismi transfer etmeyi planlıyor.

HACIOSMANOĞLU: "GRUPLARA KALABİLİRSEK BAŞARILI OLURUZ"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, maç sonrasında kulüp sitesine açıklama yaptı. Hacıosmanoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Gruplara kalmamız gerek. Play off'u geçtikten sonra gruplara kalabilirsek kendimizi ancak başarılı olmuş sayacağız. Deplasmanda 1-0 galip geldik. Bunun bir 90 dakikası daha var. Futbolun olmazsa olmazı başarı değildir. Mücadele ederiz. Burada taraftarların içinde izledik maçı. İnsanlar çocuklarıyla gelmişler ve Trabzonspor gol attığında bordo mavi bayrakları sallayabiliyorlar. Buradan biraz olsun dersler çıkarmamız gereken konular olduğunu düşünüyorum. Santrafor transferi konusunda çalışmamız sürüyor. Takımımızın ihtiyacı var. Teknik heyetimiz istiyor. Çalışmalarımız sonuçlanırsa takıma bir santrafor katacağız inşallah."

OLCAN’A SOLBEK SÜRPRİZİ

Teknik Direktör Mustafa Akçay, dün oynanan maçın 59'uncu dakikasında sakatlanarak sahayı terk eden Celustka’nın yerine yeni transferlerden Florent Malouda’yı oyuna almıştı. Ancak teknik direktör Akçay’ın yaptığı bu değişiklikten çok Olcan’ı savunmanın soluna çekmesi dikkat çekti. Fenerbahçe’de oynadığı dönemden solbek mevkiine alışık olan Olcan, Gaziantepspor, ardından da Trabzonspor’da uzun bir süredir sol açık olarak görev yapıyordu. Teknik direktör Akçay’ın, Malouda form tuttuktan sonra Olcan’ı beke çekip, önünde bu futbolcuya şans tanımayı planladığı öğrenildi.

COLMAN’A SERT UYARI

Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay’ın maçın uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Arjantinli futbolcu Gustavo Colman’a soyunma odasında sert bir uyarıda bulunduğu öğrenildi. Akçay’ın Colman’ı, "Performansından memnunum ancak bu tip kritik maçlarda bu tir fevri davranışlar bizi çok zora sokar, bir dahaki sefer daha profesyonel davranmalısın" diyerek oyuncusunu daha dikkatli olması konusunda uyardığı öğrenildi. Bu arada Teknik direktör Akçay’ın Trabzon’da oynanacak olan rövanş karşılaşmasında kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Colman’ın yerine Abdülkadir’e şans tanıması bekleniyor.

CELUSTKA’YA ÖZEL TEBRİK

Trabzonspor’da Dinamo Minsk maçı öncesi yabancı kontenjanında yer açmak için Antalyaspor’a kiralanması gündeme gelen Ondrej Celustka’nın, Minsk maçındaki performansı ve fedakarlığı teknik ekipten taktir aldı. Minsk ile oynanan maçın 59'uncu dakikasında bir pozisyonda gol yememek için topla rakip arasına girerek kendini siper eden ve bu nedenle burnunda kanama meydana gelen Celustka’nın özverili hareketini teknik direktör Mustafa Akçay özellikle tebrik etti. Yönetimin yabancı kontenjanını boşaltmak adına Celustka’yı gönderme girişimine de Akçay karşı çıkmıştı. Bu arada burnundaki kanamanın ardından kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan Celustka’nın tomografisinin çekildiği ve önemli bir şeyinin olmadığı açıklandı.

ZEKİ YAVRU: "UEFA KUPASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Trabzonspor'un genç savunma oyuncusu Zeki Yavru, Belarus deplasmanına kazanmak için geldiklerini ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi. Zeki, Beluras’a gelirken galibiyete inandıklarını vurgulayarak, “Buraya gelirken çok inanmıştık. Beraberliği aklımızın ucundan bile geçirmemiştik ve sonuçta galip geldik. Takım olma yolunda çok büyük aşama kaydettiğimizi ve etmeye de devam ettiğimizi düşünüyorum. Bizim için UEFA Kupası çok önemli. Evimize avantajlı skorla gidiyoruz. Sahamızda da kazanıp, tur atlayıp, ardından play-off’u da geçip, gruplara kalmak istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa, elimizden ne geliyorsa onu yapacağız" dedi.

ONUR: "TRABZONSPOR NEREYE GİDERSE GİTSİN KAZANMAK İÇİN GİDER"

Bordo mavili takımın kaptanı Onur ise, Dinamo Minsk’in kendilerine oranla daha hazır bir takım olduğunu belirterek, "Önemli bir maçı geride bıraktık. Buraya gelmeden önce galibiyete inanmıştık. Gerçekten rakibimiz iyi ve hazır bir takımdı. Bu sezon 19'uncu maçlarını oynadılar. Ama bizde iyi ve kaliteli bir ekibiz. Sonuçta Trabzonspor’uz. Bu büyük camiaya layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Dinamo Minsk karşısında gerçekten savaştık diyebilirim. Takım arkadaşlarımı yürükten kutluyorum. Böyle devam edersek başarıyı yakalayacağımızı inanıyorum. Bu iki ayaklı bir maç. Trabzon öncesi avantaj yakaladık. Evimizdeki maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Belarus’a kazanmak için gelmiştik. Trabzonspor, nereye giderse gitsin kazanmak için gider. Biz de kazandık, çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

VOLKAN ŞEN’E DOĞUM İZNİ

Bordo mavili takımın başarılı hücum oyuncusu Volkan Şen, Dinamo Minsk ile oynanan maçın ardından teknik direktör Mustafa Akçay’dan eşinin Amerika’da doğum yapacak olması nedeniyle izin istedi. Akçay’dan izni kapan Volkan ardından genç savunma oyuncularından Zeki Yavru ile birlikte İstanbul’a gitti. Volkan’ın İstanbul’dan uçakla Amerika’ya uçacağı açıklandı.

02 Ağustos 2013
Etiket; trabzonspor, teknik, direktör, santrafor Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Trabzon gözünü İzmir'e dikti
Helal olsun Göz Göz
Karşıyaka'da "Kemal Özdeş" dönemi
İşte Altay'ın dördüncü hocası
Erkan Zengin Konuştu Herkes Şaşırdı
Erkan Zengin Geliyoor!
Trabzonspor En Kötü Dönemi
G.Saray ile Trabzonspor Takasta
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir