23 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

UltrAslan’dan sert açıklama



  Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, sarı kırmızılı takımın daha önce İnönü Stadı’nda oynamasına müsade edilmediğini hatırlatarak, TT Arena’nın Beşiktaş’ın kullanımına açılmasına kesinlikle karşı olduklarını yineledi ve sarı kırmızılı yönetimi uyardı.

  UltrAslan’dan yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon başında paylaşımı ile alakalı ayyuka çıkan haberlerin son zamanlarda tekrar konuşuluyor olması üzerine, konuyla alakalı daha önce yaptığımız açıklamayı aşağıda tekrar hatırlatma gereğinde bulunduk. Şunu herkes bilmeli ki; konu ne olursa olsun, ultrAslan yaptığı her açıklamanın arkasındadır. Devire, döneme, gündeme göre görüşleri değişmez, değiştirilemez ve değişmeyecektir de. Galatasaray Yönetimi’nin milyonlarca taraftarının taleplerine sırt çevirmemesini diliyor ve bu sese kulak vererek atacağı adımlara karar vermesini istiyoruz” denildi.

YÖNETİME ULTİMATOM

  Açıklamada, UltrAslan’ın daha önce sarf ettikleri "Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena’da Galatasaray haricinde bir takım, ancak deplasman takımı olarak sahaya çıkar!" açıklamasının arkasında olduğu belirtilerek, “Bu düşüncemizde hiç bir değişiklik yoktur; önceki yazıda belirttiğimiz gibi sabit, gayet açık ve nettir. Hafızaları pek zorlamaya gerek yok.

  Galatasaray, tarihinin ekonomik ve sportif açıdan en zor dönemde İnönü Stadı’nda oynama isteği reddedilmiş ve Olimpiyat Stadı’nda oynamak zorunda kalmıştık. Kin gütmek, düşene bir tekmede bizim atmamız, kişisel yapımızda ve Galatasaray terbiyesinde bulunmaz ancak bu acımasız rekabet ortamında bize elini uzatmayan kişi ve kurumları da unutmamız söz konusu olamaz ve bunu unutmayacağımız gibi, milyonlarca taraftarımızın hakkını da kimseye yedirmeyiz! Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulumuzadır son sözümüz: En çok kenetleneceğimiz ve başarılara koşacağımız bu senemizde anlamsız konularla birlikteliğimizi zedelemeyelim ve 30 milyona yakın taraftarımızın, isteğine ve düşüncelerine saygı gösterip gücümüzü gösterelim.. Tarih size bugün Galatasaray’ın stadına sahip çıkma görevini verdi. Galatasaray’ın ne rica, ne de yaptırımla verilecek stadı yok! Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena sadece Galatasaray’ındır” ifadeleri yer aldı.

27 Haziran 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir