28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ünlü sanatçının hayatını değiştiren rüya



   Göğebakan, kendisini rüyasında gören ve hastaneye gitmesi için uyaran arkadaşı Seyit Emin Kırgil’in sayesinde hastalığa erken teşhis konulduğunu söyledi. Anadolu rock müziğinin sevilen seslerinden Murat Göğebakan, 2009 yılında lösemi hastalığına yakalanmış, yaklaşık 240 gün hastanede kaldıktan sonra hastalığı yenerek, yeniden sevenleriyle buluşmuştu.

   Göğebakan, hasta olmadan önce ve hasta olduktan sonra hiç kimsenin bilmediği ve kendisinin hayatta kalmasını sağlayan bir olay gerçekleştiğini anlattı. Göğebakan hastaneye yatmadan 4 gün önce, Adana’da yaşaşan arkadaşı rüya tabircisi Seyit Mehmet Emin Kırgil’in kendisini arayarak bir rüya gördüğünü, rüyaya göre çok sıkıntılı günler geçireceğini, bir an önce hastaneye gitmesi gerektiğini söylediğini belirterek, "Bir akşam oturuyordum, telefon çaldı. Bir arkadaşım, bir rüya gördüğünü söyledi. Ben de bunun yorum nedir dedim. Çünkü rüya tabirlerinde kardeşim Emin el almış ve bu konuda çok ileri kat etmiş bir kardeşim. Ona verilen elden dolayı ben ona gördüğü rüyayı sordum. Biraz ciddi anlamda sıkıntı yaşayacağımı, fakat bunun sonunun ölüm olmadığını, zor günlerin bizi beklediğini dedi.

   Ancak mutlaka hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Allah kerim dedim 4 gün sonra sabah kahvaltısında, oturduğum yerde yere yığılmışım, en yakın hastaneye kaldırdılar. Dediler ki ’yüzde 90 apandisitiniz patlıyor hemen tam teşekküllü hastaneye gidin’ dediler. Yolda giderken benim şoförden kan değerlerimi almışlar. Gittiğim hastaneye götürmüşler. Kapıda da birileri bekliyor, sanırım çok ağır bir hasta gelecek dedim. Meğer beni bekliyorlarmış. Sonra beni içeri aldılar, yukarı çıkardılar. Doktor geldi yüksek bir ihtimal bir hafta ömrün var dedi bana. Ben de sana taptığımı hiç hatırlamıyorum dedim" diye konuştu.

"ÇOK SIKINTI ÇEKECEKSİN AMA..."

   Göğebakan, o sıra da arkadaşının anlattığı rüya ve yaptığı yorumun aklına geldiğinin altını çizerek, şunları kaydetti: "Çok sıkıntı çekeceksin ama ucunda ölüm yok demişti. Onun hizmetkarı olduğu bizim de gönül bağımızın olduğu, kapıda baba arabayı bırak git demiş ona benim için. Eğer arabayla birlikte gitseydik gidiyorduk o zaman rüyanın tabirine göre. Emin bir süre sonra geldi sen gripsin, buradan gripli olarak da çıkacaksın sana hiçbir şey olmayacak dedi.

   Benim öleceğime babam, annem bütün herkes inandı. Çünkü adı çok ağır bir hastalıktı; lösemiydi. Bana çok erken teşhis kondu. 7 ay sonra çıktık biz. Hastanedeki doktorumun değil Emin’in dediği oldu. Görmüş olduğu rüyayı doğru bir şekilde çevirmesi oldu. Sağlığımız kaldığı yerden devam ediyor. Tekrar yeniden de olabilir. Ama biz biliyoruz ki doğru kapıdayız, o kapıya tekrar gideriz, gene gerekeni yapar ömrümüzü 5-10 yıl daha uzatırız."

İŞTE O RÜYA

   Rüya tabircisi Seyit Emin Kırgil ise, Göğebakan hasta olmadan 4 gün önce gördüğü rüyayı şöyle anlattı: "Göğebakan Hz. Şehit Gaffar Ali Hisselam’ı sürekli ziyaret eder, ayrıca Göğebakan rüyasında Ali Hisselam ile kardeş olmuştur. Rüyamda Ali Hisselam Murat abi ile birlikte bir siyah otomobille türbeye kendisini ziyarete geldi. Mübarek kendisinin ziyaretini kabul ettikten sonra abiye gitmesini söyledi. Göğebakan arabaya doğru geldi, arabayı çalıştırdı, o an mübarek kendisine inmesini söyledi. Araba çalışır vaziyetteydi, mübarek Göğebakan’a arabayı bırak sen git dedi. Göğebakan tam kapıdan çıkmak üzereyken o anda kendisine dur dedi. Durunca hadi bu seferde yırttın dedi."

   Kırgil "Yırttın" dedikten sonra uyandığını ve hemen Göğebakan’ı arayarak rüyayı anlattığını ifade ederek, "Göğebakan rüyanın yorumunu sordu. Ben de bir mübarek insanı ziyaret etmek Allah katında maneviyatının güçlenmesidir dedim. Arabanın siyah olması kara haberinin tez duyulması, arabanın dünya çapında marka olması hastalığını dünyanın duyacağı, arabanın içine binmesi hastalıktan bir müddet çekeceği, arabayı çalışır halde bırakıp hadi git dedikten sonra 7 adım atması, sıkıntının 7 ay ya da 7 hafta süreceği, kapıda mübareğin ’hadi yırttın’ demesi, sıkıntının aşılacağı, hastalıktan kurtulacağı anlamına geliyor. Rüyayı anlattığımda Göğebakan grip olduğunu söyledi. ’Rüyayı boşlama, beni dinliyorsan bir hastaneye git. Bu iğne ile geçecek bir şey değil’ dedim. Abi bunu dikkate aldı hastaneye gidince lösemi olduğu ortaya çıktı. Erken teşhis konuldu ve kurtuldu" dedi.

05 Temmuz 2013
Etiket; murat göğebakan, rüya, lösemi, rüya tabiri Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Lösemiden Ölüm Önümüzdeki Yıllarda Olmayacak
İzmir'de Lösemi Hastasının Fark Ücreti Tepkisi
Ege Tıp hekimlerinin başarısı
Melis kardeşini görmeye gidiyor
Melis'ten merhaba yaşam pozu
Melis ameliyata alındı
Melis'e Bakan desteği
İzmirli genç staj için gittiği Almanya'da öldü
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
İzmir'de eğlencenin yeni adresi
Hala gergin
Bak Berkay'ın başına gelenlere!
Bir kadın istediği kadar....
Kötü Kadın Riri
1 Mayıs Cuma Günü İşte Benim Stilim'de Kim Elendi
Sertaç Boztepe Hayatını Kaybetti Sertaç Boztepe Kimdir?
Gonca Vuslateri Öpüşürken Yakalandı
Eksi 1 derecede böyle
Grammy'de şıklık yarışı
Bu yıl dantelli gelinlikler moda
İvana gelinlik giydi
Gülben Ergen'in Atatürk gafı
Kapak kızı Sinem
Asena Erkin yine şov yaptı
Tescilli güzeller İzmir'de...
Onlar da boşandı!
Deniz Seki'ye Bir Şok Daha!
Ebru Gündeş'ten Cevap
Reklam İçin Dudak Uçuklatan Ücret
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir