28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
Web TV     • Yaşam      • Spor      • Magazin      • Haber      • Komik      • Dizi - Sinema     
 

Uyuşturucuyu bakın nereye saklamışlar

Kayseri’de, İranlıların evlerine yapılan baskında mısır çuvallarına ve bisiklet demirlerine saklanan 62 gram esrar ve 41 gram afyon sakızı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından edinilen istihbarat sonrasında, İran uyruklu şahıslarla ortak olarak uyuşturucu madde temin ettikleri belirlenen şahısların evlerine eş zamanlı baskın düzenlendi.

Çoğunlukla İran uyruklu kişilerin kaldığı Hoca Ahmet Yesevi, Mevlana, Yeni Mahalle, Fatih Mahallesi ve Sahabiye Mahallesi’nde bulunan evlerde yapılan aramalarda, nohut çuvallarında ve bisiklet demirlerinin içinde uyuşturucu ele geçirildi. Polis ekiplerinin aramaları sırasında 62 gram esrar, 14 gram metamfetamin maddesi, 41 gram afyon sakızı, 1 gram eroin ve 2 adet Extacy hap ele geçirildi.

Operasyonda 10 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin Kayseri-Malatya karayolunda yaptığı bir başka çalışmada İngiliz plakalı KR03AAX plakalı araçta bulunan İran uyruklu Seyed Zaınalabedın ve Seyed İsmail Taluqanı Maram’ın gözaltına alındığı bildirildi.

Şahısların kullandığı otomobilde yapılan aramalarda, yakıt tankının içine gizlenmiş vaziyette 13 kilo 462 gram afyon sakızı ele geçirildiği öğrenildi. Yakalanan zanlılar hakkında soruşturma başlatıldı.

 

facebook.com/HaberEgeli
 
En yeni videolar Tümü

Deplasmanda plasebo

Şeyhim kainata alışamadım

MAZHAR ALANSON SENFONİ YANDIM

O belde (Ahmet Haşim)
 
En çok izlenen videolar Tümü

O belde (Ahmet Haşim)

Elena Ledda - Pesa

Göztepe-Trabzonspor özet

Yaza damga vuran düet
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir