18 Nisan 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Vakıfbank'tan destek devam ediyor



VakıfBank, Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığı Bayan Voleybol Milli Takımları Ana Sponsorluğu anlaşmasını bir yıl daha uzattı.

VakıfBank; Bayan voleyboluna 1986 yılında Ankara’da kurduğu VakıfBank Spor Kulübü ile başlayan yatırım ve desteğine, 27. yılında milli takımlar sponsorluğuyla devam ediyor. Takım sporları içinde Türkiye’ye büyük başarılar kazandıran bayan voleybolunda 2010 yılı eylül ayından bu yana A Milli; 2011 yılı nisan ayından bu yana da A, Genç ve Yıldız Milli Takımların ana sponsorluğunu üstlenen VakıfBank, Türkiye Voleybol Federasyonu ile olan sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Önümüzdeki yaz döneminde önemli turnuvalarda mücadele edecek olan “Filenin Sultanları”, bu destekle, ülkemize madalyalar kazandırma yolunda önemli bir moral desteğe de sahip olacak. VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil’in imza attığı sözleşme ile bir yıl daha uzatılan milli takımlar sponsorluğu A, U-23, Genç ve Yıldız Milli Takımlar olmak üzere tüm kategorileri kapsıyor.

VakıfBank Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen imza törenine A Milli Takım Kaptanlarından Neslihan Demir, U23 Milli Takım Kaptanlarından Melis Gürkaynak, Genç Milli Takım Kaptanı Damla Çakıroğlu ve Yıldız Milli Takım Kaptanlarından Pelin Aroğuz da katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu ile ana sponsorluk anlaşması imzalayan VakıfBank’ın Genel Müdürü Halil Aydoğan, kulüpler düzeyinde gelen Avrupa Şampiyonluğu’nun Milli Takım tarafından da tekrarlanacağına olan inancını vurguladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Takım sporları içinde Türkiye’ye en büyük başarıları yaşatan branşlardan biri de bayan voleybolu. VakıfBank isminin voleybol ile giderek özdeşleşiyor olması bizlere büyük gurur veriyor. Bir sosyal sorumluluk alanı olarak gördüğümüz voleybola yönelik yatırımlarımızı, kendi adımızı taşıyan kulüple sınırlandırmak yerine, daha genele yaymak istedik ve bu amaçla 2.5 yıl önce Bayan Voleybol Milli Takımları Ana Sponsorluğunu üstlendik. Bu konuda elimizi taşın altına koymanın, en çok da bizim görevimiz olduğuna inandık. A, Genç ve Yıldız olmak üzere tüm kategorilerde voleybolumuza milli düzeyde destek verdik. Bizim sponsorluğumuz sürecinde Yıldız Kız Milli Takımımız, Avrupa ve Dünya Şampiyonu, Genç Kız Milli Takımımız aynı şekilde Avrupa Şampiyonu olurken, A Milli Takımımız son Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olma ve 52 yıl aranın ardından ülkemizi Olimpiyatlarda temsil etme başarısını gösterdi. Dünyada genç ve yıldız bayanlar takımımız 4’üncü sırada. A Milli Takımımız ise ilk 10 içerisinde yerini aldı. Bugün sponsorluk anlaşmamızı bir yıl daha uzatırken, ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil eden voleybol milli takımlarımızın, önümüzdeki yıllarda da bizleri gururlandırmaya devam edeceğine inanıyorum.”

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ise VakıfBank’ın Türk voleyboluna olan katkısının önemine dikkat çektiği konuşmasında şunları söyledi:

“2010 yılından bu yana A Milli; 2011’den bu yana da tüm yaş gruplarında milli takımlarımıza sponsor olan VakıfBank ile olan işbirliğimizi, bu sene U-23 Milli takımımızı da dahil ederek, 2013-2014 sezonu için uzatmış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Şunu söylemek isterim ki; VakıfBank, Türkiye’deki bayan voleybolunun önemli bir parçasıdır. VakıfBank’a Türk voleyboluna verdiği süregelen destek için Türkiye Voleybol Federasyonu ve şahsım adına teşekkür ederim. Bu anlaşmaya devam etmek bizi mutlu ediyor. Yıldız, Genç ve A Milli Takım kategorisindeki Bayan Milli Takımlarımız, VakıfBank ile 2011 yılında yaptığımız sponsorluk anlaşmasından bu yana Türkiye’de ve dünyada çok büyük başarılara imza attı. A Bayan Milli Takımımız 2013 dünya sıralamasında 7., Yıldız Kız ve Genç Bayanlarımız ise 4’üncü sırada bulunuyor. Sponsorumuz VakıfBank, bu süreç içerisinde takımlarımıza büyük destek verdi. Bu desteğin devamı ile başarılarımızın artarak tekrar edeceğine ve bu başarılara U-23 Milli Takımımızın başarılarının da ekleneceğine olan güvenimiz tam.’ dedi.

30 Nisan 2013
Etiket; Vakıfbank, Voleybol, Sözleşme, Uzattı Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
TSYD KUPASI ARKAS'IN
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
TSYD Kupası Arkas'ın
İzmir'de voleybol heyecanı
Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası İzmir'de
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir