28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Vekilden Başbakana: Gözlerin kör olsun inşallah



CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, Çanakkale'nin Kepez Beldesi'nde partisince düzenlenen panelde, Çanakkaleli Tümgeneral Hüseyin Demirarslan’ın bir süre önce öldürülen oğulunun cenazesinde, babasını arayıp başsağlığı dilemediği için Başbakan’a beddua etti.

Çanakkale’nin Kepez Beldesi'nde, dün CHP Belde Teşkilatı tarafından Kepez Belediye Nikah Salonu'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 'Başöğretmen Atatürk' konulu panel düzenlendi. CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş'ın moderatör olduğu panelde ilk konuşmacı olarak söz alan CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret ederek ağır sözler sarf etti. 

CHP Muğla Milletvekili Çandar, Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışırken öldürülen oğlu Göktuğ Demirarslan'ın cenazesi için Çanakkale'ye geldiğini belirtti. Harp Okulu'ndan sınıf arkadaşı olan Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın cenazesi için başsağlığı dilemeyen Başbakan Erdoğan’ı kınayan Çandar, "Haram olsun. Başbakan diyorlar ya şimdi. Gözleri kör olsun inşallah. Yani inleye inleye g......n inşallah. Bunu söylemek zorundayım. Çünkü sen bu ülkenin başbakanısın. Bir Tümgeneralin oğlu öldürülüyor, bir kere 'başın sağolsun' demedi. Demirarslan generalin oğlunun cenazesinde bir tek ben vardım ya. Yazıklar olsun" diye konuştu.

CHP GENEL MERKEZİ DE NASİBİNİ ALDI

Daha sonra sözü parti genel merkezine getiren Muğla Milletvekili Tolga Çandar, CHP Genel Merkezi’nin de birisini görevli olarak göndermesinin yerinde olacağına işaret ederek şunları söyledi:

"İşlerimiz çok tabi ya. Demirarslan generalin cenazesinde ne işimiz var? Yapacak o kadar çok işimiz var ki. Daha belediye başkanları tayin edilecek, atanacak. Yazıklar olsun. AKP'yi zaten eleştiriyoruz. Önce kendimize bakacağız. Gençlik kollarından yetişmiş kardeşlerim var. Belediye başkanlığı onun hakkıdır. Gençlik kollarından yetişmiş aslanlar gibi partilimiz dururken, daha düne kadar başka bir partiden bize küfreden bir adamı çıkarıyorsun partiye kaydediyorsun. Allah aşkına taban olarak partinize sahip çıkınız. Biz bugün varız yarın yokuz." 

Panel, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Genel Başkanı Prof. Dr Kemal Kocabaş ile şair, yazar ve öğretmen Hidayet Karakuş'un konuşmalarıyla tamamlandı.

DHA

23 Kasım 2013
Etiket; tolga çandar beddua, tolga çandar inleye inleye, chp milletvekili beddua, hasan hüseyin demirarslan, tümgeneral öldürülen oğlu Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Esrarengiz cinayetler: TÜBİTAK çalışanı ve sevgilisi öldürüldü
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir