29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Vural: Terör bitsin, Türkiye bitmesin



İzmir'de partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen iftar yemeğinde Çözüm ve Barış Süreci'nin Türkiye'yi bitirme projesi olarak ortaya çıkarıldığını söyleyen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, "Terör bitsin, ama Türkiye bitmesin. Analar ağlamasın ama yürekleri de dağılmasın, parçalanmasın. 7 aydır şehit cenazeleri gelmiyor, ama PKK asayiş birimleri kuruyor. PKK paçavraları Diyarbakır, Lice, Cizre'de dalgalandırılıyor. Bunu gören İzmir'deki anneler ağlamıyor mu. Niye o kadar şehit verdik. Bu tabloları görmek ve millete yaşatmak için mi" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Buca İlçe Teşkilatı'nca verilen iftar yemeğine çok sayıda partili ile MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural da katıldı. Orucunu partililerle birlikte açan Vural, ardından yaptığı konuşmayla Ak Parti'ye yüklendi. Çözüm ve Barış Süreci'nin Türkiye'yi bitirme projesi olarak ortaya çıkarıldığını söyleyen, KCK'nın, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde giderek güç kazandığını vurgulayan Vural, "Çözüm ve barış süreci milletimizi ayrıştırma, üniter devlet yapımızı ortadan kaldırma projesidir. Çözüm PKK çözümüdür. Çözüm Öcalan'ın çözümüdür" dedi.

ZİHNİYET OBEZ OLDU, DİYETE ALMAK LAZIM

Yerel ve genel seçimlerde Ak Parti'ye oy veren vatandaşları uyaran ve bir daha oy vermemeleri için çağrıda bulunan Oktay Vural, "Bu zihniyet artık Frankeştayn oldu. Obez oldu. Bunları diyete almak lazım. Bu kadar nasihat ediyoruz, ama maalesef anlamadılar. Bu millet sana PKK'ya hizmet etsin diye oy vermedi. Geldiğimiz tablo utanç verici. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Tekdir ve kötek vatandaşa aittir. Bunları tekdir etmek ve bunları yerel seçimde diz çöktürmek lazım. İnşallah genel seçimde de köteği görecekler. O zaman Hanya'yı da Konya'yı da görürler" diye konuştu.

TENCERE TAVAYI SUÇLUYORSUN, PKK'NIN BOMBAYLA GEZMESİNE İZİN VERİYORSUN

Doğu bölgelerinde KCK'nın güç kazandığını, bu sürecin Ak Parti tarafından sağlandığını vurgulayan Vural, "AKP ve Erdoğan şu anda Öcalan'ın ipine sarılmış. Barış, PKK barışı, asayiş birimlerinin yol kontrolü yapılması. Onlara göre barış, TSK ve polisin çekilmesi ve karakolların olmaması. KCK giderek güç kazanıyor bölgede. Tüm bunlar adım adım bu noktalara AKP tarafından getirildi. PKK ile ne mutabakatı yaptınız, neleri taahhüt ettiniz. İmralı, Kandil, BDP tehdit ediyor. Bu tehdit karşısında niye susuyorlar. Nerede ağlamaktan sorumlu Başbakan Yardımcısı? Neredesin ey sayın Başbakan. MHP'ye geldiğiniz zaman milletin tencere tavasını suçluyorsun, PKK'nın elinde silahla, bombayla gezmesine izin veriyorsun" dedi.

TERÖR BİTSİN, TÜRKİYE BİTMESİN

Terörün bitmesini, ancak bu süreçte Türkiye'nin zarar görmemesini istediklerini söyleyen Vural, "Analar ağlamasın ama yürekleri de dağılmasın, parçalanmasın. 7 aydır şehit cenazeleri gelmiyor ama PKK asayiş birimleri kuruyor, PKK paçavraları Diyarbakır, Lice, Cizre'de dalgalandırılıyor. Bunu gören İzmir'deki anneler ağlamıyor mu. Niye o kadar şehit verdik. Bu tabloları görmek ve millete yaşatmak için mi. O insanlar devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü için şehit oldular. İşte analar bu tabloyu görünce daha fazla ağlıyor. Buna dur dememiz lazım. Bitmiş bir terör örgütünü canlandırdılar ve meşrulaştırmak istiyorlar. Maalesef onların hayali AKP sayesinde gerçek oldu. Adım adım PKK terör örgütü bölgede bir PKK devletini ve yapılanmasını gerçekleştirmekte. İşte bu sonuçlara terör örgütünün ulaşması mümkün değildi. Türkiye'yi yöneten irade teslim olduğu için bu böyle. AKP'ye dur demek zorundayız. AKP'ye oy veren kardeşlerim, desteğinizi çekerseniz, dur derseniz oyunu bozarız. Hep beraber terörü de bölücülüğü de bitiririz. Yeter ki Devlet başa gelsin" diye konuştu.

Türklüğün ülkede suç haline getirildiğini savunan MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş ise, "Türklük bu ülkede suç oldu. Ben Türküm, müslümanım, Türkiye Cumhuriyeti'ni yaşatmak istiyorum diyen herkes bu vatana ve bayrağa sahip çıkmak zorunda. Eşkiyalar baş tacı edildi, vatanseverler hapiste. Kapı kapı dolaşıp AKP'den bu ülkeyi kurtaralım" dedi.

03 Ağustos 2013
Etiket; oktay, vural, izmir, ali, karakuş, buca, iftar, terör, çözüm, barış Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir