28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Wenger: "Kazanmaya Odaklanacağız"



ARSENAL teknik direktörü Arsene Wenger ve İngiliz futbolcu Carl Jenkinson, yarın oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi basın toplantısında konuştular.

Maçın oynanacağı Emirates Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında Wenger, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında 3-0 kazandıkları ilk maçı düşünmeden yarınki maçta galip gelmeye odaklanacaklarını söyledi.

Fransız çalıştırıcı, Fenerbahçe karşısında turu atlayıp gruplara kalmak istediklerini ifade ederek, "Açık bir avantajımız var. Fulham ve Fenerbahçe'ye karşı son iki maçımızda iyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk maçın sonucunu düşünmeden kazanmaya odaklanacağız" dedi.

Sarı-lacivertli takım karşısında kadroda rotasyon düşünmediğini ifade eden Wenger, kendisi için istikrarın önemli olduğunu ve yarınki maça kararlılıkla çıkacaklarını kaydetti.

Wenger, "İlk maçı bu kadar rahat kazanacağınızı düşünüyor muydunuz?" sorusuna, "Herkesin televizyondan izlediği kadar kolay olmadı.

Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir tecrübem var. Eğer bir takımı yarış dışında bırakmak istiyorsanız kararlılığa ve belli bir tavra ihtiyacınız var. Bizim için kolay bir maç değildi. İyi bir performans ortaya koyduğumuza inanıyoruz. Bu nedenle kolay bir galibiyetmiş gibi görünmüş olabilir ama Şampiyonlar Ligi'ni iyi biliyorum. Her oyunun farklı olduğunu biliyorum" yanıtını verdi.

"Fenerbahçe karşısında önlem almayı düşündüğünüz futbolcular var mı?" sorusu üzerine Wenger, "Öncelikli planımız oyunumuzu ortaya koymak. Hep beraber savunmaya yapmaya çalışacağız. Ama savunma sistemi bir oyuncuya odaklı olmayacak. Daha kollektif bir savunma yapacağız" şeklinde konuştu.

Transferlerle ilgili soruları yanıtlamaktan kaçınan Fransız teknik adam, başka takımlarda forma giyen futbolculara haksızlık yapmak istemediğini söyledi. Wenger, mevcut takıma odaklanarak ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Golcü oyuncuları Podolski ve Giroud'un bu sezon daha etkili olacaklarını ileri süren Fransız çalıştırıcı, Koscielny'nin ise durumunun iyi olduğunu ancak yarın oynayıp oynamayacağının belli olmadığını söyledi. -"Son iki maçı kazanmak güvenimizi artırdı"

Londra ekibinde forma giyen savunma oyuncusu Carl Jenkinson ise her gün daha fazla çalışarak kendisini geliştirdiğini belirterek, "Bugüne kadar hep farklı pozisyonlarda oynadım. Bunu yapabiliyorum. Son iki maçı kazanmak güvenimizi artırdı. Çok iyi bir performans ortaya koyduk. Tüm takım çok iyi oynadı. Sadece 1 gol yedik ve 6 gol attık" dedi.

21 yaşındaki İngiliz futbolcu, "Fenerbahçe'de sizi en çok kim zorluyor?" sorusuna, "Fenerbahçe'nin maçlarını daha önce izledim. Sow'un iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum. Kuyt ve Meireles'in Premier Lig tecrübesi var. Yarınki maç kolay olmayacak" yanıtını verdi.

26 Ağustos 2013
Etiket; arsene, wenger, arsenal, fenerbahçe Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ali Mert'e Fenerbahçe jesti
Dostça başladı, dostça bitti
Bu Göztepe iş yapar
Pınar KSK'ye Fener çarptı
Fenerbahçe'den Karşıyaka'ya
Hazmedemediler!
Karşıyaka kapalı gişe
Yine uzatmalarda yıktık
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir