20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Yanal: Sow'un soru sormaya hakkı yok



Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor'u 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, CAS kararının ardından aldıkları bu galibiyetin kendileri için çok anlamlı olduğunu anlatırken, kadro dışı kalmasını twitter'den sorgulayan Sow'a da tepki gösterdi. 

Ersun Yanal, oyuncularının kapasitesini çok iyi bildiğini de vurgulayarak, "Benim istediğimi yaptıklarında gelecekleri noktayı biliyorum. Biz hem yarıştık, hem de hazırlandık. Sezon öncesi Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorduk, sonra katılmadık. Geç katılan oyuncular vardı. Benim istediğim oyunu oynamak için oyuncularım çalışıyor. Devam etmemiz için bu bize yetmemeli" dedi. 

Yanal, takımdan ayrılmayı isteyen oyuncuların olup olmadığı yönündeki bir soruya ise, "Bu tür haberlerden çok yoruldum. Başka şeylerle uğraşmalıyız. Fenerbahçe Kulübü çok büyük bir kulüp, hangi futbolcuyu göndermek istiyorsa açıklar ve gönderir. Biz bugün rotasyon yaptık. Ben de kimi alacağım konusunda karar vermek zorundayım ve bu kararı veriyorum. Bugün Sow olur, yarın Webo olur, Kuyt olur, Christian olur. 6 yabancı kuralımız var, bizim 10 yabancımız var, 4 yabancımız tribünde olacak. Kadro dışı polemiği gereksiz ve yersiz. Sow'un neden olmadığını biz onunla konuşuruz. Böyle bir soru sormaya hakkı yok. O soruyu bana sorar. Medyaya soramaz. Biz oyuncumuzla birebir konuşuruz. Eğer medyayla konuşmak istiyorsa, biz de onun için gerekeni yaparız" yanıtını verdi.

 

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcu Raul Meireles, yaşadıkları sıkıntılı dönemden sonra önem taşıyan bir maç olduğunu belirterek, "İyi başladık ve öyle de devam ettik. Böyle güzel bir skor almak bizi mutlu etti" dedi. 

CAS'ın kararının ardından takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri de yalanlayan Meireles, "Geçen sene de hakkımda yapılan yalan haberlere rastlamıştım. Alkollü araba kullanıyorum, kadınlarla geziyorum diye... Bu olaylar nasıl çıkıyor bilmiyorum. Ben yoruldum. Futbolcuyum, sahada yaptığım şeylerle ilgili eleştiriler olsun istiyorum. Son haberler de ilk başta söylediğim haberlere eklendi. Ben bunlara cevap vermekten yoruldum" ifadesini kullandı. 

Holmen ise güzel bir maç olduğunu vurgulayarak, "Maça iyi başladık. İyi oynayarak, iştahımızla birlikte maçı sürdürdük. Bununla birlikte güzel galibiyet aldık. Taraftarlarımızın da mutlu olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

Holmen, 7 haftadır oynamamasına rağmen hazır görünmesiyle ilgili de şunları söyledi: "Mental olarak bu kolay değil. Her ne kadar antrenman yapsanız da maç oynamak farklı. Ben en iyi şekilde antrenman yapmaya çalıştım, kafamı da hazır tutmaya çalıştım. Uzun bir süre geçti. Bugün lisansım çıktığı için ve sahada olduğum için mutluyum."

SİVASSPOR TEKNİK SORUMLUSU LOPEZ: "HAKEM HATASINDAN İKİ GOL YEDİK"

Sivasspor'un teknik sorumlusu Cesar Domingo Lopez ise, hakem hatasından yedikleri iki golün maçın kaderini belirlediğini ifade ederek, şunları söyledi: "Fenerbahçe'yi aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. Başından sonuna kadar tuhaf bir karşılaşmaydı. Fenerbahçe ile başa baş oynamak için gelmiştik. Hakem hatasından iki gol yedik. Öncelikle hakemin ayağına çarpan top, ikincisi de duran topta yapılan faulle karşılaşmanın bütün kaderi değişti. Sivasspor ve hakem için iyi bir gün değildi."

Sivassporlu futbolculardan Ziya Erdal, puan almaya geldikleri bir maçı kötü oynayarak kaybettiklerini vurgulayarak, taraftarlardan özür diledi. Cicinho da çok fazla hata yaptıklarını ve bu hataları düzeltmeleri gerektiğini söyledi. 

01 Eylül 2013
Etiket; ersun, yanal, meireles, sow, kadro, dışı Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Taraftar istedi, Diyadin gönderildi
Manisaspor'da 2 isim kadro dışı
'Yasadışı dinleme' soruşturmasında 9 tahliye
'Yasadışı dinleme' operasyonunda 961 yıl hapis istemi
Öğretmen atamalarında kontenjanlar belli oluyor
Polislerin Avukatlarından Tutuklamalara İtiraz
"Suriyelilerle birlikte yaşamak artık kaçınılmaz"
"Olay Bir Gazete Kupüründen İbaret"
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir